OL, VM, EM og nationale ligaer. Ja, Mikkel Hansen har vundet det hele i håndboldverdenen. Eller næsten det hele.

Landsholdsstjernen mangler nemlig stadig Champions League-titlen i sit personlige trofæskab. Og den følelse åbner han op omkring i et interview, inden Final 4-stævnet begynder i Köln i weekenden.

»Jeg jagter det stadig. Jeg har alle trofæerne undtagen et. EHF Champions League. Fem gange har jeg steget på flyet mod Köln. Med drømme i hovedet og håbet i hjertet,« siger Mikkel Hansen og fortsætter:

»Men indtil videre er jeg kun kommet tilbage med topscorerprisen. To gange. Det var ikke lige, hvad jeg forventede.«

Mikkel Hansen mangler Champions League-trofæet i samlingen.
Mikkel Hansen mangler Champions League-trofæet i samlingen. Foto: INA FASSBENDER
Vis mere

Den 33-årige understreger, at det ville være en drøm, som blev til virkelighed, hvis han fik lov til at løfte det eftertragtede trofæ, inden karrieren er slut.

Første skridt på vejen i weekenden er Mikkel Hansens kommende arbejdsgiver, Aalborg Håndbold. Paris St. Germain møder det danske hold klokken 15.15 lørdag eftermiddag.

»Selvfølgelig vil der være nogle bekendte ansigter, men det er jeg vant til. Disse kampe har ikke plads til følelser. Det handler kun om at vinde.«

»Og måske, men kun måske, vil jeg efterfølgende begyndte at tænke på mit skifte hjem til Danmark.«

33-årige Mikkel Hansen.
33-årige Mikkel Hansen. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Mikkel Hansen vender hjem til Aalborg Håndbold næste sommer. Landsholdsspilleren har skrevet under på en treårig kontrakt.

Og den nuværende Paris St. Germain-stjerne understreger afsluttende i interviewet, at han også vil jagte sin drøm, når adressen er i Danmark.

»Jeg vil aldrig stoppe med at forfølge drømmen. Den drøm, jeg havde i haven, da jeg spillede med mine søskende og ønskede at være verdens bedste håndboldspiller.«

Bookmakerne tror mest på PSG i semifinalen mod Aalborg Håndbold. Franskmændene giver således odds 1,30 i skrivende stund, mens danskerne giver odds 5,00.