Mikkel Hansen var særligt skuffet over det danske angreb efter nedturen mod Spanien i EM-semifinalen.

Det sagde den danske stjerne efter kampen, hvor han selv kiksede i forhold til at ramme det tårnhøje niveau, vi plejer at se fra hans side i de store kampe.

Og det var en af forklaringerne på, at Spanien vandt 29-25 og ekspederede de danske favoritter ud i mørket.

»Vores eget angrebsspil - at vi ikke spiller bedre,« svarede Mikkel Hansen, da han blev spurgt om, hvad han var mest skuffet over ved den danske indsats.

Foto: Zsolt Szigetvary
Vis mere

»De var godt forberedte, men vi skal være bedre til at løse situationer i forhold til deres taktik over for vores angreb. Vi laver lidt flere fejl offensivt, end vi plejer at gøre. Og vi har også et par tekniske fejl på nogle tidspunkter, hvor vi er lige ved at komme op,« sagde Mikkel Hansen.

Han havde svært ved at forklare, hvorfor danskerne så nervøse ud og spillede med langt højere fejlfrekvens, end vi ellers har set ved denne slutrunde.

»Jeg tror, vi alle sammen er skuffede over, at vi ikke spiller bedre i dag. Nogle gange kan det ske, at man måske er for lidt for klar, lidt for tændt til den her slags kampe. Men vi skulle have fået en bedre start, fordi Niklas stod rigtig, rigtig godt i starten,« lød vurderingen fra Mikkel Hansen.

Nu venter der Hansen og holdkammeraterne en bronzekamp på søndag, hvor landsholdet skal møde taberen af semifinalen mellem Frankrig og Sverige.

Andre læser også