Mikkel Hansen afviser det blankt, da han får spørgsmålet.

Han er nemlig færdig med håndbold til sommer. Helt færdig. I hvert fald på banen.

Det forsøgte han at slå fast på onsdagens historiske pressemøde i Aalborg, hvor den danske håndboldstjerne annoncerede sit karrierestop.

Også selv om der i de seneste uger er blevet spekuleret i håndboldmiljøet, om landsholdsspilleren kunne være fristet af et tilbud fra en anden klub. Det har dog slet ikke været tilfældet, slår han fast i et interview med B.T.

Mikkel Hansen var rørt under onsdagens pressemøde.
Mikkel Hansen var rørt under onsdagens pressemøde. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Nej, overhovedet ikke. Der er ikke nogen, der har vidst noget om det her (karrierestoppet, red.),« lyder det korte svar fra Mikkel Hansen.

Dermed skal de danske håndboldfans endegyldigt vænne sig til ikke længere at se det verdensberømte pandebånd folde sig ud på banen.

Noget, som hovedpersonen da også selv stadig har svært ved at forstå, da han skal forsøge at sætte et par ord på onsdagens overvældende dag.

»Den var særligt hård i går, da det kom frem i diverse medier. Der gik det for alvor op for mig, at der ikke er så lang tid til, at der er et helt nyt kapitel, der venter,« forklarer danskeren.

Mikkel Hansen havde egentlig kontrakt med Aalborg Håndbold indtil sommeren 2025, men den stopper altså et år før tid, da han lægger skoene på hylden efter OL.