Camilla Andersen, der var en af de mest markante skikkelser på 90'ernes kvindelige håndboldlandshold - Danmarks kæledægger, der blev kendt som 'de jernhårde ladies' - har i løbet af sin offentlige karriere ikke lagt skjul på, at hun foretrækker damer frem for mænd.

Hun har blandt andet været kærester med landsholdkollegaen Anja Andersen og den norske håndboldstjerne Mia Hundvin.

Men i en ny bog om homoseksuelles vilkår i samfundet - 'Må jeg være fri' - der er bygget op omkring en række interviews med offentligt kendte homoseksuelle, afslører Camilla Andersen, at hun i sin tidlige ungdom også havde drengekærester. Og én af disse var en tidligere herrelandsholdsstjerne.

Læs også:  Jernmanden Flemming tog datteren i hånden lige inden mål - og så fik han ødelagt sin triumf af dommeren

Læs også:

»Jeg var blandt andet kærester med kvindelandsholdets nuværende træner, Klavs Bruun Jørgensen,« fortæller Camilla Andersen i 'Må jeg være fri', der er skrevet af Bjarne Henrik Lundis.

Her ses Camilla Andersen med Mia Hundvin Valentinsdag
Her ses Camilla Andersen med Mia Hundvin Valentinsdag Foto: JEANNE KORNUM
Vis mere

Klavs Bruun Jørgensen er i dag gift med Camilla Andersens tidligere landsholdskollega Rikke Hørlykke.

Læs også:

Læs også:

I bogen løfter Camilla Andersen desuden lidt af sløret for, hvad der foregik mellem hende og Anja Andersen. Et forhold, ingen af de to stjerner har talt offentligt om tidligere.

Undervejs fortæller hun, at forholdet mellem hende og Anja Andersen blev overdrevet i medierne. Hun fortæller, at der 'er et eller andet mellem de to', men indtrykket af, at de dannede par i mange år holder ikke, fortæller hun.

» Men sådan var det i virkeligheden slet ikke. Jeg har kun været kæreste med Anja Andersen i et halvt år.«

Her ses Anja Andersen
Her ses Anja Andersen Foto: Claus Fisker
Vis mere

'Må jeg være fri' udkommer den 3. september.