Velkommen til 'WTF is going on' - B.T. Sports faste format med vores håndboldekspert under VM-slutrunden, Lars Rasmussen.

Den tidligere europamester og nuværende håndboldtræner vil løbende levere sine analyser i tre dele: What the fuck!, What's the fact og What's the future.

I dag kigger Lars frem mod mellemrundegyseren mod Sverige.

'Nu står der kun en flok svenske drenge i vejen for en dansk VM-semifinale.

Vi kan endda tåle at tabe med fire mål - men pas nu på.

For svenskerne er altid et specielt hold at spille imod. Man føler ikke, at de burde volde de allerstørste problemer, når man kigger på deres spillere. Men de har en eller anden vild evne til at løfte sig helt ekstremt som hold - og specielt, når de møder Danmark.

Tænk på, da de slog os ud af OL i 2012, eller da de sidste år med et uhyre skadesplaget hold snød os i EM-semifinalen. De bliver virkelig nogle vilddyr, der helt overgearet møver på, når de ser en dansker i rød trøje.

Svenskerne er farlige i flok - de står sammen! Der er ingen primadonnaer eller mærkelige Balkan-tendenser, når de møder modgang. De falder aldrig sammen. Spillerne overpræsterer faktisk tit, når de trækker landsholdstrøjen over hovedet.

Hvis der er nogle danske spillere eller tilskuere, der tager det som en walkover og tænker, at Danmark umuligt kan tabe med fire mål, så bliver det farligt. For jeg lover jer, at man kan tabe stort, hvis man ikke er 100 procent klar mod et vanvittigt stærkt hold som Sverige.

Danmark er selvfølgelig favoritter. Det kan simpelthen ikke være anderledes, når vi spiller på hjemmebane foran 15.000 vilde tilskuere.

Der er én ting, der bekymrer mig. Grunden til, at svenskerne igennem tiderne har voldt os så mange problemer, er, at Sverige ofte har vundet målmandsduellen mod Danmark. Palicka har en del gange gjort det rigtigt surt for os.

Og det er også den eneste chance, de har i aften - som jeg ser det. At de svenske målmænd hiver en monsterkamp frem og totalt overstråler de danske målmænd.

Ellers tror jeg ikke på, at Sverige kan slå Danmark med over fire mål. De kan ikke køre den hjem med snus alene.

Så derfor bliver vi også nødt til at snakke om Niklas Landin. Vi er livsafhængige af, at han rammer topniveau i de afgørende kampe mod topnationerne. Hvis ikke han gør det, så bliver Danmark ikke verdensmestre.

Det samme gælder Mikkel Hansen, og han lyttede efter, hvad jeg her i spalterne sagde til ham inden Norge-kampen. Han var blændende.

Men nu er turen kommet til, at også Landin, der har været under sit niveau i de seneste to kampe, får en opsang.

Here goes: Kære Niklas Landin, kom så tilbage til det verdensklasseniveau, som du har vist tidligere i turneringen, og som du har vist i Kiel hele sæsonen. Du er verdensklasse, og det skal du vise nu. Læg låg på de her svenskere. Du har en once in a lifetime-chance for at blive verdensmester på hjemmebane. Jag nu svenskerne hjem over Sundet, hvor de så kan sidde og se semifinalerne i deres Ikea-sofaer.

Når alt kommer til alt, er jeg sikker på, at drengene gør arbejdet færdig. Jeg tør faktisk godt love, at jeg løber nøgen igennem B.T.'s redaktionslokaler, hvis Danmark misser semifinalen. I ville komme til at se min bare røv. Men det sker ikke - drengene skal nok levere.

Kom nu!'