Der er midlertidig uenighed om, hvem der skal stå på sidelinjen i håndboldgiganten KIFs kommende nedrykningskampe.

KIF-ledelsen har meldt ud til Jydske Vestkysten, at man har taget imod klubkoryfæet Lasse Boesens tilbud om assistance til de kommende nedrykningskampe mod Tønder med åbne arme.

Men den aftale kan cheftræner Lars Rasmussen ikke nikke genkendende til, da B.T. fanger ham på telefonen.

Lars Rasmussen var faktisk ved at tabe kæben, da han læste, at klubben bekræftede, at man har hentet den tidligere Kolding-stjerne Boesen ind som assistenttræner til nedrykningskampene.

«Der er kun en, der indkalder, og det er mig. Så jeg forstår ikke, hvorfor de ting kommer ud, for der er ikke lavet en direkte aftale,« siger han og fortsætter:

»Jeg sad ligeså åbenmundet sammen med min direktør, da jeg læste det, som jeg gør nu, når jeg fortæller det til dig,« siger han til B.T.

Den udmelding er KIFs bestyrelsesformand Brian Stein uforstående over for og fastslår, at der må være sket en misforståelse.

»Lasse har kontaktet os med henblik på at hjælpe os. Det har vi sagt ja tak til, og det har været i samråd med Lars,« siger han.

Lasse Boesen er tidligere spiller i KIF Kolding.
Lasse Boesen er tidligere spiller i KIF Kolding. Foto: Claus Fisker
Vis mere

Bestyrelsesformanden siger, at Lars Rasmussen har stået meget alene i kampene, og man mener, at det kunne være fint at få lidt rutine ind, som kan hjælpe Rasmussen i de to kommende kampe.

Men det er ikke, fordi Lars Rasmussen er afvisende over for lidt assistance på sidelinjen, for han er aldrig for fin til at få hjælp af en god ven og en dygtig håndboldspiller, som han selv siger det. Fokus er udelukkende på, at klubben skal overleve.

»Hvorfor skulle man ikke overveje sådan et tilbud? Men at det kommer ud på den her måde, det undrer mig lidt, og det er frustrerende,« siger han.

Lasse Boesen stoppede som sportsdirektør i KIF Kolding før denne sæson – det skete, samtidig med at hans far Jens Boesen stoppede som direktør i klubben.

Kolding-klubben skal møde TM Tønder i kampen om at sikre sig en plads i ligaen i næste sæson.

Det første slag står på fredag i Kolding, og herefter mødes klubberne igen på tirsdag i Tønder.

En eventuel tredje kamp spilles i Kolding fredag d. 17. maj.