Velkommen til ‘WTF is going on’ - B.T. Sports faste format med vores håndboldekspert under VM-slutrunden, Lars Rasmussen.

Den tidligere europamester og nuværende håndboldtræner vil løbende levere sine analyser i tre dele. What the fuck!, What’s the fact og What’s the future.

I dag kigger Lars Rasmussen frem mod aftenens gyser mod Norge.

'Jeg glæder mig rigtig meget til, at VM i herrehåndbold 2019 langt om længe begynder.

For det er først i aften, at Danmarks slutrunde indledes Det mener jeg bundseriøst - for det kunne ligeså godt have været en træningsturnering indtil videre.

Nu starter vi - og så mod Norge. Irriterende gode Norge.

Og jeg er ked af det, norske venner - men jeg bliver nødt til at erklære midlertidig nordisk krig! Jeg vil se mord i øjnene på de danske spillere - også dem på bænken! Jeg vil se Boxen stå i flammer, når vi løber på banen.

For lad mig sige det sådan her - ikke om jeg gider lade de nordmænd tro, at de kan røre Danmark på dansk territorium. Aldrig! Lad os nu give dem én over snotten og sætte dem på plads. Vise dem, hvem der er Nordens sande håndboldkonger. Jeg orker SIMPELTEN ikke at tabe til Norge.

Norge er nok det landshold, jeg har mødt flest gange. Og de er pisseirriterende, for de kæmper og fighter om hver en centimeter på den bane.

Og det forsvar slår altid så sindssygt hårdt - de er så overgearede og vilde, at der står fråde ud af munden på dem. Man får aldrig ro.

I gamle dage kunne de kun slås, og det var aldrig nok til at vinde over Danmark - vi var dem overlegne i selve spillet. Men i dag kan de pludselig også spille håndbold, samtidig med at de fighter som gale mennesker. Og desværre må jeg erkende, at der er et stadie, hvor de er dygtigere end os - i kontraspillet. De løber på alt, og de er gode til det. Norge er dødsensfarlige.

Så Herning, jeg har en bøn til dig. I aften vil jeg gerne have Balkan til at flytte ind i Jyske Bank Boxen. Det skal være en fuldstændig vanvittig hjemmebane, Danmark får.

Tilskuerne skal være helt oppe og ringe! For på banen bliver det en krig uden lige, og vi har brug for, at tilskuerne lægger maksimalt pres på Norge og på dommerne.

Norge har Sander Sagosen. Danmark har Mikkel Hansen. Den duel bliver så afgørende, og derfor må jeg også sige følgende: Mikkel, min kære ven - i aften skal du vise Danmark og hele verden, hvem du er. En verdensstjerne

Du skal tage dit hold helt op under taget i den arena. Vi har ikke set dit sande niveau endnu. Kom nu for fanden, Mikkel. Vis Sagoson og Norge, at de kan rende og hoppe - vis, at de ikke kan være med, når du rammer dagen.

Og hvad angår Sagosen. Han er stadig ung, og han kan tirres. Så Toft og Møllgaard - lad ham få nogle rigtige Balkan-tacklinger i løbet af de første 10 minutter. Han skal kyses med et par flade, et par knæ i låret og måske en enkelt mavepuster.

Sagosen er en eminent håndboldspiller - men kommer han ind under den danske tremeter-linje, skal der død og pine stå 'Møllgaard & Toft' i panden på ham efter kampen.

Da jeg skulle spille skæbnekampe for landsholdet, fulgte jeg altid den samme rutine. Jeg fik ordnet morgenmad, taktikmøde, gåtur, frokost, og så skulle jeg have en lur. Og når jeg vågnede op fra den, gik jeg i psykopat-mode. Jeg forberedte mig på krig og smerte, og jeg glædede mig til det.

Jeg skulle høre det samme musik - og jeg skulle høre Coldplays 'Fix you' som det allersidste. Så var jeg virkelig i mit psykopat-mode. Og jeg håber inderligt, at drengene i aften rammer deres psykopat-mode!

Det får Danmark brug for. KOM NU!'

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere