KIF Vejens cheftræner, Lars Frederiksen, skal fra den kommende sæson stå i spidsen for Team Esbjerg.

Lars Frederiksen har skrevet en tre-årig kontrakt med Team Esbjerg.

- Vi har fået den træner vi er gået efter. Han besidder de kvalifikationer, vi tror der skal til for at bringe klubben videre, ikke mindst det store talentudviklingsarbejde, der ligger foran de danske klubber, har hans store interesse, siger Thomas Hylle, der er sportschef i Team Esbjerg.

LÆS OGSÅ: Hvem ryger ud i Viborg?

Lars Frederiksen har i de seneste fire år stået i spidsen for KIF Vejen, som han har ført til slutspillet tre gange og har vundet en enkelt bronzemedalje med. Herudover har han ført holdet i pokalfinalen og i finalen i EHF Cuppen. Lars Frederiksen er uddannet som EHF Master Coach.

Som aktiv spiller nåede Lars Frederiksen over 300 ligakampe for KIF Kolding, for hvem det også blev til over 60 europæiske kampe. Han blev dansk mester fem gange med klubben. Da han stoppede sin aktive karriere blev han i første omgang træner for herrerne i Horsens, hvorefter han blev tildelt trænerjobbet hos KIF Vejen.

- Jeg glæder mig til at komme i gang i Esbjerg og jeg ser store muligheder i klubben. Det er blevet en etableret ligaklub, som de seneste to år har deltaget i slutspillet og begge gange har været tæt på at komme i finalerne. Det er en spændende udvikling klubben har været inde i og det er en spændende trup, man har fået bygget op - grundstammen til de kommende sæsoner er på plads, siger Lars Frederiksen og fortsætter:

- Vi skal nu videre med at opfylde de sportslige ambitioner som klubben har og det glæder jeg mig enormt til at være en del af.  

LÆS OGSÅ: Til- og afgange GuldBageren Ligaen

Hos Team Esbjerg er man også meget glade for at det er lykkes at hente Lars Frederiksen til klubben:

- Der har været mange emner til jobbet som cheftræner i Team Esbjerg, men vi har ikke været i tvivl om, at Lars var den rigtige træner for Team Esbjerg de kommende år og vi glæder os meget til samarbejdet, siger Thomas Hylle.