Den ene er kendt for på klingende fynsk og med energiske armbevægelser at sætte fut i verdens bedste håndboldlandshold.

Den anden har med sin stoiske ro og afbalancerede ledelsesstil givet hele Danmark den største fodboldfeber i årtier.

Nikolaj Jacobsen og Kasper Hjulmand er vidt forskellige ledere, men sammen om at være elsket af de boldglade fans.

Nu får danskerne lov at opleve dem på samme tid, når duoen til april for første gang går sammen på scenen og præsenterer et eksklusivt foredrag.

»Jeg glæder mig utrolig meget til at dele scenen med Kasper. Vi er landstræner i hver vores sport – men kan alligevel drage paralleller i forhold til at lede et landshold,« siger Nikolaj Jacobsen.

Hver især vil landstrænerne sætte ord på, hvordan det føles at have ansvaret for hele Danmarks hold i hver deres nationalsport. Det bliver en snak om ledelse, succeshistorier og drivkraft.

»Jeg har stor respekt for Nikolaj og hans imponerende resultater, og jeg er sikker på, at vi får en fantastisk aften. Det bliver ikke mindst fantastisk at møde nogle af de mange mennesker, der har vist os en kæmpe støtte,« siger Kasper Hjulmand.

Den populære fodboldlandstræner hyldede så sent som i sidste uge sin trænerkollega ved Sport 2021. Parret har også tidligere åbent fortalt om deres venskab. Nu mødes de altså igen.

Nikolaj Jacobsen og Kasper Hjulmand.
Nikolaj Jacobsen og Kasper Hjulmand.
Vis mere

»Jeg var med til at overrække Nikolaj Jacobsen prisen som 'Årets træner 2021' i Danmark – en pris, der er meget velfortjent. I dag kan vi så offentliggøre, at vi til april mødes på scenen i Cirkusbygningen, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til.«

Talkshowet finder sted i Cirkusbygningen i København den 25. april, og der vil være plads til cirka 1.000 mennesker.

Først på scenen vil man opleve håndboldherrernes ankermand, Nikolaj Jacobsen, inden Kasper Hjulmand tager over. Til sidst vil de sammen tage imod publikums spørgsmål.

»Jeg glæder mig til at hilse på publikum og tage dem igennem en aften i sportens og ledelsens tegn,« forklarer Nikolaj Jacobsen.

B.T. er hovedsponsor for talkshowet, og billetter kan købes på TicketMaster.

Andre læser også