Hun havde ellers svoret, hun ikke ville gøre det. 

Men Sarah Iversen kunne alligevel ikke lade være, da hun først løb på banen i Jyske Bank Boxen til VM-åbningskampen mod Serbien.

Øjnene blev våde, selvom hun havde lovet sig selv, at sådan skulle det ikke være i dag. 

»Det var vildt. Jeg tror, det er lang tid siden, jeg har smilet så meget i så lang tid. Nationalmelodien var det, jeg havde glædet mig allermest til. Jeg sang med i starten, og så ventede jeg lige på... okay, der blev musikken slukket, så kunne man høre folk,« jublede hun efterfølgende.

Danskerne blev rørte under nationalmelodien.
Danskerne blev rørte under nationalmelodien. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Det var sindssygt rørende. Jeg havde sagt inden: 'Vi skal ikke stå og tude, det gider jeg simpelthen ikke, vi må lige stramme op'. Men hvis man filmer på mig, ved jeg, jeg står med tårerne helt herude. Jeg var virkelig presset, det var vildt fedt,« sagde hun.

De mange tusinde tilskuere fik i den grad noget for pengene. 

Danskerne havde store problemer langt hen ad vejen mod Serbien, og de kom først foran efter 54 minutter.

Herefter trak de stille og roligt fra, så sejren i sidste ende lød på 25-21 efter en kamp, hvor danskerne især havde problemer i angrebet.

»Hold da kæft en start. Det var godt nok ikke kønt,« var da også Sarah Iversens umiddelbare reaktion efter opgøret.

»Jeg tror, der var mange flere nerver, end vi lige havde regnet med. Og så tror jeg vi til sidst fandt en opskrift på bare at slappe af og nyde det og spille stille og roligt med sænkede skuldre. Der var sindssygt mange brændte skud, returbolde faldt ud til dem, det var virkelig en nervøs affære,« sagde hun.

Med sejren har Danmark nu to point på VM-kontoen, inden de resterende gruppekampe mod Chile og Rumænien venter.