Mads Mensah Larsen skifter fra Aalborg til Rhein-Neckar Löwen.
Mads Mensah Larsen skifter fra Aalborg til Rhein-Neckar Löwen. Foto: Morten Stricker
Nikolaj Jakobsen tager en af sine stjerner med, når han til sommer forlader posten som cheftræner i Aalborg til fordel for et tilsvarende job i den tyske topklub Rhein-Neckar Löwen.

Bagspilleren Mads Mensah Larsen skifter til sommer fra Aalborg til den tyske klub, der i for vejen har landsholdskollegaen Niklas Landin som en ofte afgørende nøglespiller i målet.

BT kunne tilbage i november afsløre Rhein-Neckars interesse i danskeren, og nu er de varme følelser altså udmundet i en treårig kontrakt.

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med den bedste liga i verden - den tyske Bundesliga. Rhein Neckar Löwen er samtidigt en af de førende klubber i Tyskland, siger Mads Mensah Larsen ifølge sin danske klub, og han understreger, at han håber at vinde endnu en titel med Aalborg Håndbold, inden han forlader klubben til sommer.

Da Mads Mensah har en kontrakt med Aalborg, som løber frem til sommeren 2015, har tyskerne måttet have pungen op af lommen for at købe danskeren fri af aftalen.

Rhein-Neckars manager Thorsten Storm er begejstret for sit nye indkøb.

- Vi glæder os virkelig meget over, at et af de største danske talenter har valgt Rhein-Neckar Löwen. Mads er hurtig, hårdtkastende og har som ung spiller stadig masser af potentiale, siger han til den tyske klubs hjemmeside.

Mads Mensah var tilbage i november glad for udsigten til at fortsætte samarbejdet med Nikolaj Jakobsen i Bundesligaen:

- Selvfølgelig er det altid et plus, hvis der er en træner, du ved, du kan godt sammen med. Så det er da ikke noget minus, hvis jeg skulle komme til en klub, hvor jeg ved, at der er en træner, som jeg arbejder godt sammen med, sagde Mensah dengang til BT.

Rhein-Neckar Löwen ligger aktuelt nummer tre i den tyske Bundesliga, fem point efter førende THW Kiel.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.