Han udgik med en ankelskade. Ikke desto mindre var Niklas Landin i godt humør efter Danmark vandt åbningskampen ved mændenes håndbold-EM 31-25 over Rusland.

»Jeg fik et lille vrid i anklen, men jeg har det rigtig fint,« sagde målmanden, der blev kåret som 'kampens spiller', til TV2 efter kampen.

Han udgik ni minutter før tid, og havde på det tidspunkt præsteret en redningsprocent på 44.

»Det er rigtigt fedt at indlede EM med en sejr. Men russerne hang godt på. Forskellen i anden halvleg er, at vi er klar fra første minut, og så tror jeg at det forvirrede dem, at vi spiller med så mange spillere. Jeg tror ikke, at de havde forberedt sig specielt mod Michael Damgaard,« sagde Niklas Landin.

Han var i øvrigt ikke den eneste, der udgik med en skade. Det samme gjorde Henrik Møllgaard, der fik problemer med lænden.

Danmark spiller sin næste kamp i EM's indledende gruppespil mod Montenegro, der indledte slutrunden med et fem-måls-nederlag mod Ungarn.