Den danske landsholdsspiller jagter nye udfordringer og en ny klub.
Den danske landsholdsspiller jagter nye udfordringer og en ny klub. Foto: Morten Stricker
Den danske landsholdsspiller jagter nye udfordringer og en ny klub.

Efter fem sæsoner hos FCM Håndbold er det slut for playmakeren Lærke Møller, som har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med klubben, der løber frem til sommerpausen.

- Jeg vil skubbes ud over kanten igen, som jeg blev det, da jeg flyttede fra Aalborg til Ikast. Udfordres helt forfra både sportsligt og ikke mindst personligt, siger Lærke Møller om sin beslutning i en pressemedelelse.

Det er nu ellers ikke, fordi den snart 25-årige håndboldspiller står i en specielt fordelagtigt forhandlingsposition med nye klubber. Lærke Møller genoptræner i øjeblikket efter den seneste af flere alvorlige skader gennem karrieren.

- Jeg ved ikke, hvad fremtiden byder til sommer, men lige nu er der fuld fokus på at komme tilbage fra min skade. Jeg kan forhåbentlig begynde at træne i hal midt i februar, og det er mit store mål at komme tilbage i april og være med til at vinde DM igen og kæmpe i Final 4 i Champions League, udtaler Lærke Møller.

På ledelsesgangen hos FCM udtrykker sportschef Hans Peter Riis respekt for Lærke Møllers valg om at stoppe. Han håber i stedet, hun kan hjælpe klubben på vej til flere titler, inden hun forlader FCM.

- Jeg håber af hele mit hjerte, at Lærke bliver hendes skade kvit, så hun kan komme helt tilbage på det topniveau, som vi ved hun har. Og det må meget gerne blive til de afgørende kampe i både den hjemlige liga og Champions League, fortæller han.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.