Det stod malet i ansigtet på Stine Jørgensen.

Skuffelsen. Ærgrelsen over, at Danmark ikke blot tabte til Tyskland. Det skete på baggrund af alt for mange fejl.

»Jeg kan ikke beskrive, hvor frustrerende det er. Det hører også til, der er enormt mange nerver i sådan en kamp. Jeg tror kun, man forstår det, når man står inde på banen,« sagde Stine Jørgensen og fortsatte:

»Man vil så inderligt gerne stå godt i forsvaret, stå på de ting, vi har set på video, sende bolden i kassen. Det er dæleme også svært, og det er det, vi kæmper med nu. Vi gør mange af de rigtige ting, men har svært ved at lukke det og svært ved at sætte sidste bold i kassen,« sagde Stine Jørgensen efter kampen, som Danmark tabte med 25-26.

I nogle situationer kom danskerne til at stresse for meget, lød det blandt andet fra målvogteren Sandra Toft. En reaktion, Stine Jørgensen kaldte 'naturlig', når holdet halter lidt efter. Og det gjorde de særligt i første halvleg, hvor der var mange fejl i det offensive spil, samtidig med at den tyske målvogter også spillede en rolle.

»Vi har svært ved at læse hende. Hun får ligesom overtaget på os hele vejen rundt, desværre. Vi skiftes til både at sætte ind og brænde, og det er der bare ikke plads til i sådan en kamp,« sagde den danske anfører.

Hun ville ikke kalde det nervøsitet. Men igen en frustration, fordi tingene helst skulle lykkes. Jo længere danskerne kom ind i kampen, jo mere kom der på spil. Og det satte sig af og til.

»Nogle gange går det godt, og det er jo også noget, der er fedt at spille med. Det kan virkelig også være svært at håndtere,« erkendte Stine Jørgensen.

Det danske landshold efter nederlaget til Tyskland.
Det danske landshold efter nederlaget til Tyskland. Foto: Bo Amstrup
Vis mere

Nu mangler der to kampe af VM-gruppespillet, og her skal Danmark onsdag møde Brasilien, inden det fredag går løs mod Frankrig.

»Jeg kan da i hvert fald regne ud, vi skal have en sejr i morgen,« sagde anføreren.

Sammen med resten af holdet gik turen efter kampen tilbage til hotellet.

»Jeg tror, det handler meget om at komme hjem og lige afreagere. Der er sindssygt mange følelser, man lige skal have lov at rumme, og så er vi enige om, at når vi kommer hjem på hotellet, samles vi. Så kommer man af med det, man har. Hvis man har noget, man er ked af eller træt af, og noget der skal laves om, får vi det ud af verden. Så er jeg sikker på, at vi i morgen kommer til at fighte med det, vi har, selvom det ikke bliver nemt,« lød det fra anføreren.

Der er mindre end 24 timer til, I skal i ilden igen. Hvor hurtigt kan man omstille sig?

»Det er sådan, det er. Det skal vi bare. Det er ikke noget spørgsmål om, hvor hurtigt vi kan. Det skal vi bare. Der er ikke noget af rafle om, og det gør vi også,« lød det kontant fra den danske landsholdsanfører.

Hun følte, at Danmark i flere situationer gjorde meget rigtigt, men erkendte også, at det sidste manglede. Der gik ikke nok bolde i mål, og de tekniske fejl hobede sig for meget op.

»Jeg tror måske, det er noget mentalt, der ligger der. Vi kommer i de rigtige løbebaner, og vi skal også passe på, det ikke bliver for sort-hvidt, når vi kommer hjem, og det hele bare er pis og papir. Det er det ikke. Det handler om skarphed i afslutninger, men det er jo ikke ‘bare lige’,« sagde Stine Jørgensen, der også selv brændte flere chancer.

Stine Jørgensen var tydeligt skuffet efter kampen mod Frankrig.
Stine Jørgensen var tydeligt skuffet efter kampen mod Frankrig. Foto: Bo Amstrup
Vis mere

Og det stod hun også ved efter kampen, da hun skulle vurdere sin egen præstation, som bød på scoringer men også brændte chancer - blandt andet på et straffekast.

»Det var ligesom resten af truppen - nogle ting var gode, men for mange bolde, der ikke blev sat i kassen, og for mange fejl. Det var frustrerende, men trods alt bliver jeg og holdet ved. Det bliver vi nødt til at tage med,« understregede hun.

Blandt andet kiksede nogle afleveringer mellem hende, Mie Højlund og Louise Burgaard nogle gange.

»Jeg kan ikke svare for deres vedkommende, men for mit eget har jeg for mange, hvor jeg går i luften, og de ikke sidder, som de skal. Det er sgu bare dårligt,« sagde en ærlig Stine Jørgensen.

De to sidste gruppekampe, der spilles onsdag og fredag, starter klokken 12.30, og du kan følge dem begge LIVE her på bt.dk.

Danmark har indtil videre hentet tre point ved slutrunden efter en sejr over Australien samt uafgjort mod Sydkorea i de første to kampe.