Nyheden om Jesper 'Kasi' Nielsens tilbagevenden til håndboldverdenen bliver ikke taget vel imod af de danske håndboldchefer.
Nyheden om Jesper 'Kasi' Nielsens tilbagevenden til håndboldverdenen bliver ikke taget vel imod af de danske håndboldchefer. Foto: Henning Bagger

Nyheden om ‘Kasi’ Jespers mulige tilbagevenden til håndbold bliver køligt modtaget i det danske håndboldlandskab.

Direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, er ikke ovenud begejstret for idéen om Jesper ‘Kasi’ Nielsens tilbagevenden til håndboldverdenen. Han husker tydeligt, hvordan det gik sidste gang.

»Han var hurtigt inde med en masse vilde idéer, og så forsvandt han lige så hurtigt igen og efterlod sig et kæmpe underskud. Så jeg vil bare spørge; ‘Hvor længe vil du være med denne gang, Jesper?« siger Jan Larsen.

Samme spørgsmål stiller Jens Boesen, direktør i KIF Kolding København, og husker tilbage på sidst Jesper ‘Kasi’ Nielsen var en del af håndbolden.

»Vi så jo, hvordan det gik, sidste gang Jesper var med, og det skal nødigt gentage sig. Vi har jo lige set, hvordan det for nyligt er gået galt i Hamborg og i Ciudad Real. Det er ødelæggende for håndbolden,« siger Jens Boesen med henvisning til de to storklubber, som begge er gået konkurs efter at have satset stort og blandt andet også vundet Champions League.

fg

Jan Larsen fra Aalborg Håndbold medgiver dog, at Jesper ‘Kasi’ Nielsen også kom med mange gode ting i sin tid, men direkte adspurgt til smykkemillionæren er svaret klart og tydeligt.

»Jeg har ikke noget imod Jesper personligt, men til at få ham tilbage i håndbolden kan jeg svare klart og tydeligt ‘nej tak’,« lyder det fra Jan Larsen.

Spændende med piratliga

Indtil videre er Premier Handball League kun på idéstadiet og kan tidligst begynde i 2019. Hvis det står til de to håndboldchefer, ser de dog helst ikke, at ligaen bliver en realitet.

»Jeg kan godt se, at det lyder spændende at skulle spille store kampe rundt omkring i Europa hver weekend, men jeg synes, at det ville være brandærgerligt for sporten, hvis der skal til at være udbryderligaer,« siger Jan Larsen.

I KIF Kolding København ser man frem til at høre mere om PHL, selvom det ligger langt ude i fremtiden.

»Det er jo altid spændende med nye idéer. Måske er der noget, vi kan bruge. Men lad os nu se, hvad der sker. Der er længe til 2019,« siger Jens Boesen.

Wilbek kan ikke både være borgmester og sportschef

Ligaen kommer blandt andet på baggrund af, at nogle af de europæiske klubber er trætte af, at det europæiske håndboldforbund, EHF, ikke lytter, når klubberne klager over spilleprogrammet, som indeholder rigtig mange kampe. En frustration, man deler i Aalborg Håndbold.

»Jeg håber, at det kan være en øjenåbner for EHF. Der er for mange hårde kampe, og spillerne bliver slidte i løbet af en sæson, men det skal løses uden piratligaer.« siger Jan Larsen.

Det har desværre ikke været muligt at få en kommentar fra Jesper ‘Kasi’ Nielsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.