Sidste sæsons mesterhold fra København slog pokalvinderne fra Team Esbjerg med fire mål i Super Cuppen.

Skanderborg. De regerende håndboldmestre fra København vandt søndag sæsonens første titel.

Den blev sikret, da København Håndbold slog Team Esbjerg med 30-26 i den danske Super Cup.

Kampen mellem sidste sæsons mestre og pokalvindere blev afgjort i slutningen af første halvleg, hvor københavnerne trak fra.

Team Esbjerg startede faktisk bedst og førte 6-4, inden København begyndte at folde sig ud og bragte sig foran 16-9. De vestjyske modstandere fik dog reduceret til 12-16 før pausen.

I anden halvleg holdt mestrene dygtigt pokalvinderne på afstand og vandt uden problemer opgøret.

I slutfasen fik Team Esbjergs nyindkøbte landsholdsprofil Line Jørgensen reduceret et par gange, så det endte med et nederlag på fire mål.

Senere søndag indtog håndboldherrerne fra Skjern og TTH Holstebro halgulvet i Skanderborg.

Skjern stillede op som regerende mester, mens TTH vandt herrernes pokaltitel. Og det blev de forsvarende pokalmestre, der fik noget at glæde sig over med en sejr på 26-23.

Skjern var ellers foran 11-10 ved pausen, men TTH åbnede anden halvleg med fem mål på stribe, og det kom Skjern aldrig tilbage fra.

Den skrækkelige sæsonstart fortsatte dermed for Skjern, som tidligere på ugen blev sendt ud af pokalturneringen med et nederlag på 26-28 til Skanderborg i ottendedelsfinalen.