Nykøbing Falster. København Håndbold virker ikke til at stoppe i kvindernes HTH Go Ligaen.

Torsdag aften gjorde Nykøbing Falster et hæderligt forsøg, men efter en i lang tid lige kamp måtte de danske mestre alligevel indkassere et stort nederlag på 23-31 på hjemmebane.

Dermed har København Håndbold vundet 11 kampe i træk i ligaen.

Klubben topper ligaen med 30 point for 17 kampe, seks point flere end FCM Håndbold og Odense Håndbold.

Med fem runder tilbage ligger København Håndbold dermed særdeles lunt til at snuppe førstepladsen i grundspillet, der giver en plads i Champions League i næste sæson.

Nykøbing Falster er nummer seks med 19 point.

Torsdagens kamp i Nykøbing var lige langt hen ad vejen.

Holdene fulgtes ad i første halvleg, inden en sen scoring af Mia Rej sørgede for en pauseføring på 15-14 til gæsterne.

I anden halvleg fulgte Nykøbing Falster med til stillingen 22-22, men i kampens sidste ti minutter faldt hjemmeholdet fra hinanden.

Lærke Nolsøe Pedersen scorede syv gange for Nykøbing Falster og blev kampens topscorer, mens Mia Rej lavede seks mål for København Håndbold.

Nykøbing Falster og København Håndbold mødtes i sidste sæsons DM-finale, som Nykøbing-holdet vandt efter tre kampe.

I denne sæson havde holdene allerede mødt hinanden en gang før i ligaen, hvilket i oktober sidste år resulterede i en hjemmesejr på 27-24 til København Håndbold.

Det var i øvrigt den kamp, der satte gang i københavnernes stime af kampe som ubesejret i ligaen.

I torsdagens anden kamp i HTH Go Ligaen vandt Randers HK sikkert med 31-16 hjemme over Ajax København, der er sidst med et point.

Randers HK har 15 point på niendepladsen.