Mette Gravholt og Niels Agesen.
Mette Gravholt og Niels Agesen. Foto: scanpix/billedmontage

Nykøbing Falster Håndbold-træneren Niels Agesen sætter stor pris på at have Mette Gravholt på klubholdet, men stregspilleren kan til tider være hård, og det opfatter nogen måske negativt, mener Agesen.

Mette Gravholt er blevet fyret af landstræner Klavs Bruun Jørgensen, der ikke har ønsket at begrunde sin beslutning mere konkret, end at Gravholts opførsel ikke harmonerer med den måde, som landstræneren ønsker i rødt og hvidt. Derfor er Gravholt færdig på det danske landshold.

Niels Agesen, klubtræner for Mette Gravholt, har ikke selv talt med Klavs Bruun Jørgensen om landstrænerens beslutning, og han ønsker ej heller at kommentere den.

Han vil dog gerne sætte ord på Mette Gravholts betydning på klubplan, og her oplever Agesen en spiller, som tager 'et kæmpe ansvar'.

Men Mette Gravholt er også en spiller, der stiller store krav til sine omgivelser, og det ser Niels Agesen som en positiv egenskab.

hunboldbalaade

»Som træner er det rart at have sådan en spiller. Men jeg er med på, det kan opleves negativt, for hun kan være hård, når man ikke overholder taktiske eller kollektive aftaler,« siger Niels Agesen.

Tror du, at det kan have noget at gøre med fyringen fra landsholdet?

»Det har jeg ikke nogen kommentarer til.«

Klavs Bruun nævner hendes opførsel som et problem på landsholdet. Giver Mette Gravholts opførsel problemer i klubregi?

»Det har jeg ikke nogen kommentarer til. Mette har en stor betydning for vores hold, og hun er blandt andet vigtig omkring vores angrebsspil. Hun er taktisk meget skarp til at løse sine opgaver,« siger Niels Agesen.

mettegravholt

Mette Gravholt har udtalt sig om fyringen i en pressemeddelelse, hvor hun i samme ombæring siger, at hun ikke ønsker at udtale sig yderligere i sagen.

Niels Agesen har i Nykøbing Falster Håndbold været cheftræner for Mette Gravholt siden, at han tog inden denne sæson.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.