KIF Kolding København vandt sikkert med 25-18 over Århus Håndbold. Dermed rykker Kasper Hvidt og co. til tops i Håndboldligaen.

Stjernerne fra KIF Kolding København er tilbage på førstepladsen i Håndboldligaen, efter de i overbevisende stil slog et tamt Aarhus-mandskab.

Efter en jævnbyrdig indledning satte gæsterne trumf på og scorede fem mål i træk til stillingen 11-6. Det kunne ligne en hurtig afgørelse af kampen, men Erik Vejes tropper fik reduceret, så de kun var bagud 13-10 ved pausen.

I anden halvleg var der dog klasseforskel og KIF trak hurtigt fra, selv om holdet stadig er hårdt ramt af skader og småskavanker.

Sejren til KIF kunne sagtens være blevet større end det resultattavlen viste.

KIF's øjeblikkelige førsteplads er muligvis kun til låns, da Skjern med en sejr over Mors-Thy onsdag, kan overhale dem med kun en spillerunde tilbage af grundspillet.

Sidste spillerunde i Håndboldligaen bliver spillet den 1. marts. De otte bedste hold går videre til slutspillet.