KIF Kolding København satte igen point til, da de danske mestre spillede 20-20 mod Århus Håndbold. Det ene point var dog nok til at overtage førstepladsen i Boxer Herreligaen.

Det kører stadig ikke rigtigt for KIF Kolding København.

I weekenden blev det til en flot sejr over Vardar Skopje i Champions League, men onsdag meldte hverdagen sig igen i Farum, hvor kampen mod Århus Håndbold var henlagt til, fordi Kolding Hallen er under ombygning, og Brøndby-Hallen er for stor og dyr til ligakampene.

Århus Håndbold viste i første halvleg en meget bedre attitude end de danske mestre, og pauseføringen på 13-7 var ganske fortjent.

I anden halvleg kom der mere facon på KIFs spil, og holdet fik indhentet modstanderne. Ved 18-17 og 20-19 kom KIF endda op at føre, men det lykkedes alligevel for Erik Veje Rasmussens tropper at få reddet et point til allersidst på et mål af Henrik Hansen.

Det uafgjorte resultat betyder trods alt, at KIF overtager førstepladsen i Boxer Herreligaen takket være bedre målscore end Aalborg Håndbold.

Toppen er dog meget tæt, og Århus Håndbold ligger på sjettepladsen, men de er kun et point efter KIF.

De otte øverste hold går videre til mellemrunden.