KIF Kolding København vandt nemt ude over Aalborg og ser ud til at få to point med til slutspil.

Aalborg: KIF Kolding København er så småt ved at finde slutspilsformen i herrernes håndboldliga efter en generelt skuffende sæson.

Onsdag aften sejrede holdet 29-24 på udebane mod Aalborg i næstsidste spillerunde af grundspillet og er dermed i en solid position til at slutte på den andenplads, der giver to point med videre til slutspillet.

Med en sejr i sidste spillerunde er holdet sikker på mindst andenpladsen, og mindre kan måske også gøre det.

I Aalborg havde KIF god kontrol over kampen allerede i første halvleg. Ikke fordi holdet selv var sprudlende, men fordi Aalborg manglede vildskab og virkede som et lidt træt hold.

Hjemmeholdet havde særligt store problemer med at få flow i angrebsspillet. Det vidnede blot fire scoringer i de første 21 minutter om.

Træner Jesper Jensen kaldte til timeout efter 18 minutter, og Aalborg-spillerne fik lidt bedre fat mod slutningen, så KIF's føring blev reduceret til 9-12.

Da Sander Sagosen i det første angreb efter pausen scorede til 10-12, var der begrundet håb om spænding.

Men i minutterne efter trak KIF fra og eliminerede alle forestillinger om en jævnbyrdig affære.

Den russiske back Konstantin Igropulo havde skudt sig varm og med målet til 20-13 sørgede han for det første forspring på syv mål efter 42 minutter.

KIF slap ikke grebet, og det var ren kosmetik, da Aalborg i slutfasen kunne begrænse nederlaget til fem mål.