KIF Kolding fjernede langt om længe det runde nul, som var holdets pointantal inden fredagens kamp mod Lemvig.

Bundproppen KIF Kolding fik endelig sæsonens første point, og dermed fjernede koldingenserne det runde nul i tabellen i Primo Tours Ligaen.

Det skete, da holdet på hjemmebane spillede uafgjort mod Lemvig. Kampen endte med cifrene 23-23.

Kampen blev udskudt med knap ti minutter, da der angiveligt var problemer med at få konfetti ned fra loftet.

En af de store profiler for Kolding blev målmanden Richard Frisk, som endte med en redningsprocent på 39. Venstrefløjen Fredrik Gustavsson blev Koldings topscorer med seks mål.

Det var ellers lige ved og næsten for hjemmeholdet, der med ti minutter igen af anden halvleg var foran med hele fire mål. Lemvig åd sig dog langsomt ind på Kolding, og hjemmeholdet brændte også straffe i de sidste minutter af kampen.

Med fire sekunder igen scorede højrebacken fra Lemvig Jonas Langerhuus det udlignende mål, og Kolding må derfor fortsat vente på sin første sejr i herrernes håndboldliga.

Den store profil for udeholdet var Jørgen Rasmussen, der scorede syv mål på ligeså mange forsøg.

Skjern fik i den anden af de to sene kampe fredag besøg af oprykkerne fra Fredericia Håndbold.

Vestjyderne trak sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 29-25

Begge hold havde noget overraskende samme antal point inden kampen blev fløjtet i gang, nemlig tre.

Skjern skulle dermed forsøge at hægte sig på i toppen af ligaen, som i øjeblikket toppes af sidste års vinder af The Double, Aalborg Håndbold.

Profilerne for Skjern var stregspiller Bjarte Myrhol med syv mål, mens den tidligere landsholdsfløj Anders Eggert kunne notere sig for fire scoringer.

I den tidlige fredagskamp vandt Sønderjyske Håndbold over Nordsjælland håndbold på udebane med cifrene 29-23. Nordsjælland er dermed fortsat uden point i den nye sæson.