KIF Kolding skal på jagt efter en ny direktør.

Christian Phillip, der i øjeblikket sidder i jobbet, meddeler, at han stopper i foråret 2020.

Meldingen kommer bare otte måneder efter, at han tiltrådte i jobbet.

»Jeg glæder mig over at kunne overlevere et sundere KIF Kolding til min efterfølger, og jeg håber, at genopbygningen kan fortsætte, både økonomisk og sportsligt. Jeg ønsker Ulf og spillerne alt det bedste og vil også gerne takke mine kolleger og frivillige omkring klubben for en flot indsats. En stor tak skal også lyde til de trofaste sponsorer for deres vedholdenhed og loyalitet over for KIF,« siger Christian Phillip til klubbens hjemmeside.

KIF Kolding har været igennem en stor genopretningsproces i det seneste år.

Den nye ledelse har skullet kæmpe med massive økonomiske udfordringer, og den traditionsrige klub har blandt andet fået eftergivet en tocifret milliongæld. Der er også blevet fyret trænere.

Samtidig har resultaterne på banen været haltende, og klubben reddede sig kun i sidste øjeblik fra nedrykning inden sommerferien.

I denne sæson har KIF Kolding kun hentet et enkelt point.

»Vi tror stærkt på fremtiden, og vi ved, at vores oprindelige ståsted har været voldsomt udfordret i de sidste par år. Vi er dog ved at finde rytmen, og der begynder at være den nødvendige arbejdsro til at kunne revitalisere KIF. Nu skal vi have skabt et solidt fundament af sponsorer og sikre opbakningen til fremtidens KIF, og så skal vi selvfølgelig også vise resultaterne på banen,« siger bestyrelsesformand Brian Stein.