Rikke Skov og Lotte Kiærskou går fra hinanden

Efter 11 års samliv har håndboldparret Rikke Skov og Lotte Kiærskou valgt at opløse det registrerede parforhold.

- Det er efterhånden et halvt år siden, at vi bestemte os for at gå fra hinanden. Lotte er blevet boende i vores gamle hus, mens jeg er flyttet, siger landsholdsspilleren Rikke Skov til sporten.dk.

Samleveren Lotte Kiærskou, som hun både har vundet OL-guld og adskillige danske mesterskaber med, bekræfter nyheden.

- Sommeren har for mit vedkommende langt fra været nogen lykkelig periode. Heldigvis har jeg aldrig oplevet dødsfald i min nærmeste familie. Men det her er nok det nærmeste, man kommer, siger Lotte Kiærskou og tilføjer:

- Skilsmissen har fyldt rigtig meget i mit liv det seneste stykke tid. For den vedrører jo ikke kun Rikke og mig, men også vores to børn (fem-årige Karoline og Anna på tre år, red.). Det er noget med, at man skal finde ind i en ny hverdag, lære at komme hjem alene og lære at være i sit eget selskab, fortæller Kiærskou.

Også for Rikke Skovs vedkommende har bruddet haft følelsesmæssige konsekvenser.

- Det har været enormt hårdt. Jeg har aldrig grædt så meget i mit liv som tilfældet har været, siden vi blev enige om at flytte fra hinanden. Der er absolut intet drama i sagen. Jeg er blevet konfronteret med rygterne. Men der er ingen tredjepart involveret. Årsagen til bruddet vedkommer ingen. Vi har haft det rigtig godt sammen i de 11 år, vi har været sammen. Vi har været forelskede. Men når der ikke længere er ’dén dér’ mellem os, er vi enige om, at komme videre for vores alle sammens skyld, siger Rikke Skov.

Ifølge Lotte Kiærskou har børnene taget skilsmissen flot.

- Der har indtil videre ikke været noget at mærke på dem. Det tror jeg skyldes, at Rikke og jeg holder af hinanden og er i god dialog, siger Lotte Kiærskou til sporten.dk.

At hun og Lotte Kiærskou stadig har det fint i hinandens selskab understreges af det faktum, at de fortsat danner trænerduo for Overlund GF Håndbolds U6-pigehold, hvor datteren Karoline spiller.