Det gik galt. Meget galt.

Sådan kan torsdagens Golden League-kamp mod Holland beskrives set med danske briller.

For Jesper Jensens mandskab havde på hjemmebane store problemer mod hollænderne, der nærmest tog føringen fra start. Og efterfølgende byggede gæsterne faktisk bare på og endte med en storsejr på 30-22.

En katastrofal start på optakten til det kommende håndbold-EM, der skydes i gang i Slovenien i starten af november.

Da de to mandskaber gik til pause, var danskerne bagud med 9-18. Rigtig meget var gået galt, særligt forsvaret var i store problemer, og også angrebet lavede adskillige fejl.

Anden halvleg startede med en fem minutter lang måltørke fra begge hold. Den blev brudt, da Odense-spilleren Bo van Wetering sendte Holland foran med ti mål.

Jesper Jensens mandskab, der aldrig var i nærheden af sejren, har yderligere to Golden League-kampe til at få rettet op på tingene. Den 1. oktober møder landsholdet Schweiz, mens det dagen efter går løs mod Norge.

I slutningen af oktober venter yderligere tre kampe mod blandt andre Holland, hvilket betyder, at danskerne får mulighed for revanche.

EM-slutrunden starter 4. november, og der er finale den 20. november.

Danmark er i pulje med Sverige, Slovenien og Serbien – Danmark spiller sine puljekampe i slovenske Celje.