Danske Kristina Kristiansen trøster Sveriges Nathalie Hagman.
Danske Kristina Kristiansen trøster Sveriges Nathalie Hagman. Foto: Henning Bagger

Det var billedet, der indkapslede VM-slutrunden: Hvor danske Kristina Kristiansen trøstede svenske Nathalie Hagman efter 1/8-finalen mellem nabolandene i Herning.

Nu kan de to håndboldspillere være på vej mod en genforening. På håndboldbanen. Det skriver TV 2 Sporten.

For Nathalie Hagman kan stå foran et skifte fra Team Tvis Holstebro til Nykøbing F. Håndboldklub, hvor Kristina Kristiansen spiller. Den danske landsholdspiller gennemførte samme skifte i sommer.

IHF Womens Handball World Championship - Denmark 2015

Til TV 2 Sporten siger Niels Agesen, træner i Nykøbing F., om muligheden for at hente svensk forstærkning:

»Ja, vi vil gerne gøre det. Vi er meget interesserede i hende. Men derfra og så til at vi får en underskrift, er det et stykke vej. Vi kæmper for det,« siger Niels Agesen.

Han har i øvrigt selv en fortid som træner i Team Tvis Holstebro.

Kristina Kristiansen

Nathalie Hagman selv er ombejlet, men trods interesse fra et andet udland end Danmark vil hun gerne spille videre i den danske liga.

»Jeg tænker, at jeg i hvert fald vil blive endnu et år i Danmark.Jeg har ikke været her i så lang tid, og jeg trives i den danske liga. Nu er der OL til sommer, og det betyder, at jeg nok vil blive et år mere i Danmark,« siger Nathalie Hagman til TV 2 Sporten.

VM i Håndbold, Kvinder , Herning : 1/8 Finale . Danmark (DEN) vs. Sverige (SWE) : Danmarks Kristina Kristiansen trøster Sveriges Nathalie Hagman i et hjørne af den tomme hal efter kampen er slut

Efter at billedet af Kristina Kristiansen og Nathalie Hagman fik så stor opmærksomhed i december, fortalte Kristina Kristiansen om forholdet mellem de to håndboldspillere.

»Vi spillede på samme hold i Team Tvis Holstebro i sidste sæson, og i denne sæson, hvor jeg er skiftet til Nykøbing F., har vi i den danske liga spillet mod hinanden. Det er da lidt specielt,« lød det dengang fra Kristina Kristiansen til BT.

Kristina Kristiansen

Men mere end gode veninder var de ikke dengang.

»Lad mig sige det sådan, at jeg er optaget,« sagde Kristina Kristiansen til BT.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.