Lyt til artiklen

Tidligere tirsdag kom det frem, at de danske landsholdsstjerner Kristina Jørgensen og Anne Mette Hansen var testet positiv for corona. Det er alligevel ikke tilfældet.

De to landsholdsspillere har nu afleveret en negativ PCR-test. Dermed kan de bryde deres isolation og igen være en del af landsholdslejren.

Det skriver TV 2.

Sportschef i Dansk Håndbold Forbund, Morten Henriksen, fortæller til TV 2, at de så nogle høje CT-værdier i går ved testene, som kan skyldes flere ting.

»Høje CT-værdier kan jo både være en indikation på, at noget er på vej eller er i sin spæde start, men det kan også være en gammel infektion. Men de ser heldigvis ud til, på de tests vi har fået bekræftet på laboratoriet i dag, at det er en gammel infektion,« siger han til mediet.

Dermed kan håndboldkvinderne ånde lettet op, da nyheden kom blot 10 dage inden, at Danmark skal i ilden ved EM-slutrunden, der afvikles i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro.

Først skal Danmark dog møde Brasilien i Golden League norske Stavanger på torsdag i optakten til EM.

Landsholdet skal efter planen rejse til Norge onsdag og nu kan de to spillere altså flyve med resten af den danske trup.

Danmarks første kamp ved EM-slutrunden er mod Slovenien fredag 4. november.