Håndboldspilleren Jannick Green er blevet gift med sin kæreste Ditte Marie Duun, der nu kan tilføje Green til sit navn. Det afslører han på sin Instagram-profil.

Målmanden, der til daglig spiller i den tyske Bundesliga hos Magdeburg, fejrede sin brud sammen med bryllupsgæsterne lørdag. Festen fandt sted i flotte omgivelser på Sinatur Hotel Haraldskær ved Vejle.

»I lørdags fik jeg endelig min drømmepige. Som man tydeligt kan se bestemmer jeg retningen herfra. Tak til alle der var med til at gøre det til en perfekt dag/aften/nat. Vi kunne ikke have ønsket os mere,« skriver han til det medfølgende billede, han har lagt op på Instagram.

Generelt har 2017 været en stor kærlighedssommer for danske sportsprofiler.

Det er ikke længe siden, at en anden landsholdskeeper også blev gift.

Greens gode ven og målmandskollega på det danske herrelandshold, Niklas Landin, blev i sidste weekend gift med sin kæreste Liv Christensen i Svendborg. Også den danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen fik sin brud Theresa Kofoed i juni måned, og det blev fejret med en overdådig fest på Hotel d'Angleterre i det indre København.

Det kan du læse meget mere om her:

28-årige Jannick Green fik sit sportslige gennembrud hos AaB Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg i den danske liga, inden han i 2014 skiftede til tyske Magdeburg. Han var en del af det olympiske guldhold sidste sommer og har desuden to sølvmedaljer fra VM i 2013 og EM i 2014.

Han har desuden to børn med sin kone Ditte.