Søndag leverede Danmark en stærk indsast ved VM i Håndbold, da kvindelansholdet slog Tyskland og spillede sig i VM-kvartfinalen.

Det var en solid dansk indsats over det meste af holdkortet, der slog værtsnationen Tyskland med 21-17. Endnu engang sørgede den danske keeper Sandra Toft for at levere et yderst stærkt grundlag og scorer derfor også topkarakter!

HER KAN DU SE ALLE BTs KARAKTERER TIL DE DANSKE HÅNDBOLDKVINDER

Kassandra? Ja, hun kan! Hun tog alt, hvad tyskerne sendte i retning af hende. Storartet indsats. Karakter: 12

Andenkeeperen kom ikke i aktion. Karakter: UB

Stregspilleren kom på banen sidst i anden halvleg. Aflastede Heindahl godt i angrebet. Karakter: 7

Hun faldt ikke igennem, men hun strålede heller ikke. Det blev heller ikke til mange udspil til venstre side. Karakter: 4

Hun håndterer sin straffekastsrolle som en garvet kæmpe, men bukkede under for presset på sit tredje forsøg. Karakter: UB

Hun er blevet en leder og en profil. Viser vilje og fight og præsterer på et helt vildt højt niveau. Karakter:10

Ingen spilletid til højrefløjen mod tyskerne. Karakter: UB

Hun kom frem til meget, men hun brændte nogle ret store chancer. Mange fejl. For mange fejl. Karakter: 4

Hun fik sine første VM-minutter efter Haugsteds hektiske røde kort. Har ikke glemt at dække op. God indsats. Karakter: 7

Det var meget bedre end længe. Indspil til Heindahl fungerede. Hun fik succes i angrebet. Hun rejste sig flot. Karakter: 10

Hun havde godt styr på sit forsvarsspil. Men hun fik blot en håndfuld minutter, inden Tranborg igen tog over. Karakter: UB

Hun blev kastet ind i forsvaret som afløser for Stine Jørgensen, der havde 2 x 2 minutter. Svær opgave. Fint løst. Karakter: 4

Hun skabte sine egne chancer og leverede virkelig godt i forsvaret. Det var godt at se hende komme i gang. Karakter: 7

Det blev til en hel kamp på bænken for Burgaard. Karakter: UB

Hun blev hæmmet af de to hurtige udvisninger. Det forplantede sig i hendes spil, men hun blev ved som vanligt. Karakter: 4

Av. Direkte rødt efter 22 minutter. Der var ikke meget at udsætte på beslutningen fra dommerne. Karakter: 02

Han havde sat sit hold helt rigtigt op. En flot præstation i forsvaret. Tiltroen til Tranborg gav pote mod Tyskland. Karakter: 10