Nora Mørks mørke tid uden for håndboldbanen vil ingen ende tage.

Den 26-årige norske håndboldstjerne er blevet single, efter i mange år at have været kæreste med håndboldspilleren Stefan Strandberg, der også er norsk.

Det fortæller hun i et interview ned VG.

»Vi er ikke sammen længere. Det er sluttet i løbet af efteråret,« siger Nora Mørk.

Oplysningerne om bruddet kommer kort efter, at den populære håndboldspiller stod frem og fortalte, at hendes private billeder var blevet misbrugt på internettet.

»Jeg har hadet mit liv i efteråret,« som Nora Mørk fortæller i VG.

Hun og Stefan Strandberg havde ellers været sammen i seks år. De seneste år har forholdet dog været udfordret af, at Stefan Strandberg har spillet i den russiske liga for Krasnodar.

Som han konstaterede (over for Dagbladet), efter at han var taget af sted i 2015.

»Det bliver meget FaceTime. Vi har kontakt stort set hver dag og for små glimt af hinanden. Vi ville helst bo sammen, men vi føler begge, at alt går så godt, at det er værd at vente på. Vi har været sammen i mange år og ved, at vores karrierer er korte. Det går fint, men kan være lidt svært ind i perioder,« lød for to år siden fra Stefan Strandberg, der også har fået kampe på det norske herrelandshold.

Nora Mørk har spillet for ungarske Györi siden 2016:

Nora Mørks efterår har som sagt også været påvirket af sagen om privatbillederne.

Hendes mobiltelefon var blevet hacket af en mand, der siden har tilstået.

»Der er en der har været i mit privatliv, stjålet noget fra mig og valgte at dele det med alle. Det har ramt mig. Mit liv har ændret sig meget. Jeg er gået fra at have det godt til at vide, at mit selvværd er forsvundet. Hver dag har været trættende. Det er svært at stå i den her situation. Jeg tror ikke folk forstår, hvad de laver med en person,« som Nora Mørk fortalte i et åbenhjertigt interview med norsk TV 2. Det kan du se mere af øverst i artiklen

På den positive side har den igangværende VM-slutrunde været én stor succes for håndboldspilleren og de norske landsholdskammerater.

Norge har vundet samtlige tre kampe indtil videre, over Ungarn, Argentina og Polen, og er på sikker kurs mod knockoutfasen.

Nora Mørk er såmænd norsk topscorer med 15 mål, og nu venter torsdag og fredag de sidste to gruppespilskampe mod Tjekkiet og Sverige.

Danmark spiller allerede onsdag mod Brasilien ved VM. Den kamp kan du selvfølgelig følge live her på BT.dk