Lyt til artiklen

Espen Lie Hansen udlignede til 27-27 tre sekunder før tid for HC Midtjylland.

Kolding. KIF Kolding København har ikke fået den bedste start på sæsonen i herrernes håndboldliga, og mandag kom klubben ud for en ny skuffelse, da det kun blev 27-27 på hjemmebane mod HC Midtjylland.

I sig selv er det ikke noget katastrofalt resultat mod en ambitiøs modstander, men KIF-spillerne har grund til at ærgre sig efter at have smidt flere solide føringer væk undervejs.

Tilskuerne i Kolding kunne klappe spillerne til pausen med en føring på 17-12 i ryggen, og på det tidspunkt lignede det ikke en forestilling, der skulle komme nogen spænding ind i.

Især den tidligere landsholdsmålmand Marcus Cleverly var veloplagt før pausen, hvor den 35-årige keeper imponerede ved kun at lukke et mål ind i første halvlegs sidste 13 minutter.

Dermed var han stærkt medvirkende til, at KIF Kolding København kunne vende 10-11 til en pauseføring på fem mål.

Men midtjyderne viste sig langt fra slået, for med den norske storskytte Espen Lie Hansen som foregangsmand gik midtjyderne til angreb på hjemmeholdet straks efter pausen.

Efter tre fjerdedele af forestillingen var stillingen igen helt lige ved 20-20.

KIF Kolding København fik kortvarigt et nyt overtag og førte 25-22, men gæsterne sled sig på ny ind i kampen, og det var meget passende, at kampens store markspiller, Espen Lie Hansen, tre sekunder før tid kunne sikre sit hold et point med sin scoring til 27-27.

Det var nordmandens tiende scoring, og dermed blev han kampens suveræne topscorer.

Med resultatet har KIF Kolding København tre point efter de første tre kampe. Midtjyderne har samlet fem.

/ritzau/