Estavana Polman er meget ærlig omkring hendes og Rafael van der Vaarts kommende forældreskab.

FC Midtjylland-stjernen Rafael van der Vaart håbede ikke, at Holland og gravide Polman ville komme langt til EM i december.

Det siger hovedpersonen selv, Estavana Polman, til TV 2 Sport.

»Han (Rafael van der Vaart, red.) kunne ikke lide det. Han heppede nærmest på modstanderholdene, så vi kunne ryge ud. Men han støttede mig også, og det var okay for mig at spille, for inde på banen spiller du bare og er fokuseret på at gøre det. Men bagefter kan du godt tænke ’åh blev jeg ramt?’,« siger Estavana Polman.

Hun blevet gravid inden EM-slutrunden, men parret fortalte først nyheden mellem jul og nytår.

Estavana Polman fra Team Esbjeg fortæller, at hendes kæreste, Rafael van der Vaart, ikke ville have, hun spillede EM i december, fordi hun er gravid.
Estavana Polman fra Team Esbjeg fortæller, at hendes kæreste, Rafael van der Vaart, ikke ville have, hun spillede EM i december, fordi hun er gravid. Foto: TT NEWS AGENCY
Vis mere

Polmans læge havde dog sagt god for, at hun kunne spille, så hun var ikke i tvivl, og kærestens ønske måtte altså vige for hendes ambitioner.

Desuden var der kun én spiller på det hollandske landshold, der kendte til graviditeten.

Maven voksede, og hendes værelseskammerat var nødt til at få hemmeligheden at vide, fordi Estavana Polman meget naturligt var træt under slutrunden.

Det var meget vigtigt, at ingen fik det at vide, fordi medierne ikke måtte få nys om nyheden, og desuden skulle familien i Holland først have besked efter slutrunden, fortæller håndboldstjernen til TV 2 Sport.