Mette Gravholt vil ikke beskyldes for at være eksponent for en syg kultur på det danske kvindelandshold.
Mette Gravholt vil ikke beskyldes for at være eksponent for en syg kultur på det danske kvindelandshold. Foto: Liselotte Sabroe

Det gør ondt på Mette Gravholt, at hun ikke længere er på landsholdet. Men stregspilleren fra Nykøbing Falster er enig med landstræner Klavs Bruun Jørgensen i, at de to ikke passer sammen.

»Det føles ikke godt. Det er ikke rart. Men nogle gange gør livet ondt,« sagde Mette Gravholt til TV2 Sport efter kampen i Primo Tours Ligaen mellem Mette Gravholts Nykøbing Falster Håndbold og Team Esbjerg om den situation, hvor hun ikke længere er med på landsholdet, selvom hun er anerkendt som landets bedste stregspiller.

RB PLUS Stort arbejde venter efter trist VM-facit

Den beslutning traf landstræner Klavs Bruun Jørgensen i sidste uge, efter at Danmark måtte nøjes med en sjetteplads ved VM på hjemmebane i december.

»Der skete det, at Klavs Bruun Jørgensen ringede mig op og meddelte, at jeg ikke længere skulle være en del af landsholdet. Jeg er faktisk enig med ham i, at jeg måske ikke passer ind på landsholdet,« sagde Mette Gravholt torsdag.

De to er uenige om håndboldfilosofien, hvor Klavs Bruun Jørgensen gerne vil styrke offensiven, mens Mette Gravholt gerne vil spille kontrahåndbold. Det synspunkt luftede hun allerede under VM.

Danmark-Spanien

Men den 31-årige stregspiller anerkender også, at der er mere i det, men den uenighed vil hun ikke ud med.

Hun mener nok, at der er plads til at sige sin mening på landsholdet, så det er ikke derfor, hun nu er sat af. Men hun vil holde uenigheden imellem hende selv og Klavs Bruun Jørgensen internt.

Til gengæld er Mette Gravholt sur over beskyldninger om, at hun skulle være eksponent for en syg kultur.

RB PLUS Stort arbesaasasfjde venter efter trist VM-facit

»Jeg kan ikke vurdere, om der har været en syg kultur, men den vil jeg ikke beskyldes for at være eksponent for,« sagde Mette Gravholt.

Hun sagde til sidst i interviewet, at hun ønsker landsholdet alt det bedste, og det samme gælder for Klavs Bruun Jørgensen, som - ifølge Mette Gravholt - også ønsker hende god vind fremover.

Nu hvor Mette Grabholt ikke længere er på landsholdet, vil hun bruge flere kræfter på klubholdet, og hun vil begynde at tænke på den tid, hvor hun ikke længere skal være håndboldspiller.

På spørgsmålet om, hvorvidt hun har spillet sin sidste landskamp, lød svaret.

»Det ved jeg simpelthen ikke.«

Ligakampen blev iøvrigt vundet af Team Esbjerg med 27-23 efter 14-11 ved pausen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.