En stor sejr hjemme over bundholdet Tønder sendte GOG op på førstepladsen på en bedre målscore i 888 Ligaen.

Gudme. GOG Håndbold er tilbage på toppen i herrernes bedste håndboldrække.

Lørdag hentede GOG en komfortabel pligtsejr, da bundholdet TM Tønder Håndbold hjemme blev besejret med 34-22.

Resultatet bragte GOG op på 16 point i 888 Ligaen ligesom Bjerringbro-Silkeborg, men fynboerne har en bedre målscore.

Tønder må derimod stadig se sig placeret på sidstepladsen med tre point efter en sæson, der indtil videre blot har kastet en enkelt sejr af sig.

GOG bragte sig foran 4-1 efter fem minutter ved Henrik Jakobsen, mens Magnus Jøndal øgede føringen til 6-3 efter ti minutters spil.

Resten af halvlegen forløb med hjemmeholdet i front med fire-fem mål, mens bundproppen ikke fik lov at føre i de første 30 minutter, og ikke meget tydede på, at Tønder-holdet skulle hente sæsonens anden sejr i opgøret.

GOG gik til pause foran med 15-11 efter en halvleg, hvor Lasse Møller scorede fire af sine i alt syv mål i opgøret, hvilket gjorde ham til GOG-topscorer.

Tre minutter efter pausen var føringen på 18-12, og herefter var det reelt et spørgsmål om sejrens størrelse.

Århus Håndbold tabte hjemme med 27-29 til TTH Holstebro. Dermed er Århus nummer fem med 12 point lige efter TTH.

Aarhusianerne var en overgang i første halvleg bagud 5-10. Med halvlegens to sidste scoringer lykkedes det dog hjemmeholdet at holde snor i opgøret og gå til pause bagud 12-14.

To scoringer af gæsterne efter pausen øgede dog føringen til fire mål, men Tobias Møller kunne fra venstre fløj reducere til 15-17 fem minutter efter pausen.

Efter godt et kvarter var der kontakt, da Anders Kragh Martinusen udlignede til 20-20 for aarhusianerne, der dog igen blev sat og endte med at tabe kampen med to mål.