Skjerns spillere virkede slidte, og så vandt GOG det første DM-semifinaleopgør på udebane i Vestjylland.

Skjern. GOG Håndbold jagter den første titel siden konkursen i 2010, og torsdag tog fynboerne et vigtigt skridt mod en DM-finale.

På udebane vandt GOG 31-28 i det første opgør i DM-semifinalen mod Skjern, hvor flere spillere virkede slidte.

Dermed kan GOG avancere til finalen med uafgjort eller sejr hjemme i returmødet den kommende søndag.

Opgøret mellem nummer ét og to fra grundspillet var lige fra første fløjt.

Efter ti minutter delte holdene med 5-5, og Anders Eggert bragte hjemmeholdet foran på et straffekast.

Fem udvisninger var der allerede givet, og Skjerns Bjarte Myrhol havde indkasseret de to tidligt i opgøret.

GOG var foran 9-7 efter et kvarter, og Skjern-træner Ole Nørgaard tog en timeout, da GOG var foran 13-10 efter 21 minutter.

Skjern spillede derefter syv mod seks i angrebet uden succes, og Eggert misbrugte et straffekast.

Myrhol blev spillet helt fri på stregen, men brændte på GOG-keeper Ole Erevik, og gæsterne scorede på en kontra til 14-10.

Med to scoringer i træk fik Skjern igen kontakt ved 12-14, og så gik det stærkt.

GOG kom igen foran med fire mål, og hjemmeholdet havde svært ved at få afsluttet med succes, og derfor gik GOG til pausen foran 18-13.

Billedet var stort set det samme i anden halvleg, og efter et kvarter var gæsterne foran 25-21.

Skjern havde stadig problemer med at score, mens Niclas Kirkeløkke hos gæsterne var noteret for ti scoringer.

Mest scorende spiller hos Skjern var på det tidspunkt Jesper Konradsen med fem mål.

Med ti minutter igen fik Skjern skabt spænding efter en scoring af Eggert til 23-25.

Emil Nielsen i Skjern-målet reddede flot, men Skjern smed bolden væk to gange i træk i syv mod seks-spillet, og GOG scorede i tomt mål to gange og var foran 27-23.

Med en mand i overtal og fem minutter igen var Skjern nede med tre mål.

Kasper Søndergaard bragede godt nok Skjern på 27-29 med et klassemål, men det lykkedes ikke at hente GOG.