Han har gang i en forrygende sæson i Füchse Berlin. 

Klubtopscorer. Nummer to på topscorerlisten i Bundesligaen. Og samtidig stadig en stor stjerne på det danske landshold.

Men Mathias Gidsel tror alligevel ikke, at telefonen i disse dage er rødglødende af tilbud fra klubber og andre agenter.

»Jeg har et rigtig godt samarbejde med agenterne, der styrer det der. Jeg har fokus på Füchse Berlin, hvor jeg heldigvis også har en lang kontrakt,« siger landsholdsstjernen. 

»Så er jeg godt klar over, at min agents telefon nogle gange ringer. Det er hans arbejde, og han ved også, hvad min holdning er, og hvor jeg er glad lige nu. Det tror jeg heller ikke, folk er i tvivl om, når de kigger på håndboldbanen. Så jeg skal ikke nogle vegne lige foreløbig,« slår han fast. 

Mathias Gidsel skiftede til Füchse Berlin og Bundesligaen i sommeren 2022 efter otte år i GOG. 

Han skrev under på en treårig kontrakt efter en periode, hvor han for alvor slog sit navn fast i håndboldverdenen, efter han som 21-årig stjal meget af opmærksomheden under VM i januar 2021.

Man kan ikke just sige, det er gået langsomt for Gidsel de sidste par år, og derfor har det også tidligere været svært at lukke af for den store interesse.

Mathias Gidsel spiller til dagligt for Füchse Berlin.
Mathias Gidsel spiller til dagligt for Füchse Berlin. Foto: Andreas Gora/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Det har fyldt meget jo, også fordi karrieren er gået så hurtigt, og kontrakterne måske aldrig helt har passet til de kvantespring, jeg har taget. Det var også formålet med den lange kontrakt, en ting er at sende et signal til Berlin men også til andre klubber – at de ikke behøver ringe foreløbig,« siger Mathias Gidsel og fortsætter:

»Så er det klart, når man gør det godt, er der interesse, det er der også til alle andre end mig, og det er derfor, vi har agenter. Jeg har to rigtig gode agenter, der ved, når jeg har brug for at høre noget, og hvornår jeg ikke har brug for at høre noget. De ved udmærket godt, jeg er rigtig glad og trives i Berlin, og det er vi allesammen glade for.«