Danmark er blevet ramt af et gigantisk chok ved VM.

For kort inde i anden halvleg af torsdagens gruppekamp mod Tunesien blev den danske playmaker Mia Rej ramt af det, der lignede en alvorlig knæskade.

Holdkammeraten Mette Tranborg landede oven på 31-årige Mia Rejs knæ, hvorefter den ramte dansker lå på banen og skreg af smerte. Så meget, at der ikke var tvivl om alvoren hjemme i de danske stuer.

Efterfølgende kunne man se de danske spillere sidde med tårer i øjnene på udskiftningsbænken. Her sad de danske stjerner som forstenede, hvor især Anne Mette Hansen var dybt påvirket af situationen.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Efter nogle minutters behandling på banen blev Mia Rej efterfølgende båret ud på en båre af både lægepersonale og holdkammerater.

Da kampen blev fløjtet af, var det da også nogle ramte holdkammerater, som TV 2 Sport fik fat i.

»Jeg er enormt ked af det og har ondt helt nede i maven. Jeg er virkelig berørt af det og måtte lige ud og trække vejret. Mia havde ikke fortjent det her. Folk havde tårer i øjnene på bænken, og vi havde virkelig brug for hinanden lige dér,« lød det fra Mie Højlund.

Samme oplevelse stod holdkammeraten Simone Petersen tilbage med efter kampen.

»Jeg ser faktisk bare, at Mette lander lidt oven på hende, og så hører man bare det forfærdelige skrig, og så tænker man bare det værste med det samme,« sagde hun til TV 2 Sport.

Også landstræner Jesper Jensen var dybt påvirket af hele situationen.

»Det overskygger sejren. Det så ikke godt ud, men stærkt af de andre spillere, at de rejser sig. De kommer hurtigt i gang igen,« sagde han og tilføjede:

»Det gør ondt at se. Hun har været meget i gennem med knæet. Det er bestemt ikke sjovt.«

Dermed har Danmark fået en dramatisk start på slutrunden i Spanien, hvor holdet efterfølgende dog sejrede mod Tunesien.

Her var Danmark nemlig i fuld kontrol, da landstræner Jesper Jensens mandskab i øvrigt vandt kampen med 34-16.

Du får alle reaktioner fra kampen i LIVE-bloggen lige HER.