GOG vandt for sjette gang i træk i håndboldligaen og er et point efter TTH Holstebro på andenpladsen.

Håndboldherrerne fra GOG ser ud til at have fundet formen på det helt rigtige tidspunkt.

Sjette sejr på stribe blev torsdag aften en realitet for fynboerne, der besejrede Sønderjyske 33-25 på udebane i Primo Tours Ligaen.

Med fem runder tilbage af grundspillet er GOG kravlet op på tredjepladsen med 28 point. Det er et færre end TTH Holstebro på andenpladsen, mens Aalborg Håndbold med 37 point er lidt længere væk på førstepladsen.

Mens GOG ligger lunt i svinget til at snuppe en plads i slutspillet, er Sønderjyske lige på grænsen. Sønderjyderne har 20 point - samme antal som Mors-Thy på niendepladsen.

GOG havde overtaget i kampen fra start og kom både foran 3-0 og 5-2, før hjemmeholdet meldte sig ind i kampen.

Men i løbet af første halvleg stak de formstærke GOG-spillere fra, og da Emil Jakobsen scorede til 16-9 på et straffekast fire minutter før pausen, lignede det en tidlig afgørelse.

Sønderjyske var bagud med fem mål ved pausen og reducerede GOG's forspring til tre mål i begyndelsen af anden halvleg.

Men tættere kom Sønderjyske ikke, og i stedet kunne fynboerne smutte hjem med en suveræn sejr på otte mål i bagagen.

Kampen sluttede med en fræk detalje, hvor Arnar Freyr Arnarsson skød bolden i mål, efter at GOG-spillerne havde lobbet bolden rundt og drevet gæk med forsvaret.