Lyt til artiklen

Håndboldfeberen er så småt ved at ramme Danmark.

Efter en vaklende start er Danmarks håndboldkvinder i den grad stemplet ind ved EM i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro, hvor Danmark senest spillede sig i mellemrunden med en vigtig sejr over Sverige tirsdag.

Hele 789.000 håndboldfans sad gennemsnitlig og fulgte med i arvefjendeopgøret. Generelt har danskerne været vilde med, at der nu igen kører en håndboldslutrunde over skærmen.

Ifølge seertallene i uge 44 er kampen mod Serbien den mest sete udsendelse i sidste uge med 733.000 gennemsnitlige seere, der tunede ind søndag aften på TV 2 og så Danmark vinde med hele 34-21.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Dermed slog håndboldkvinderne populære tv-programmer som 'Den store bagedyst' og 'Vild med dans'.

En ekstremt spændende valgaften løb af stablen tirsdag aften i uge 44, som håndboldkvinderne også slog med at have 10.000 flere gennemsnitlige seere end dem, der fulgte valgaftenen på TV 2 og TV 2 News.

Opbakningen til de danske håndboldkvinder bliver nok ikke mindre, når de nu skal i gang med mellemrunden i EM-turneringen.

Efter et nederlag til Slovenien i åbningskampen – og efterfølgende sejre mod Serbien og Sverige – tager Danmark to point med over i mellemrunden.

Her skal de møde Norge, Kroatien og Ungarn. Sidstnævnte er næste modstander for Danmark, når de tørner sammen torsdag aften klokken 20.30.