Fie Woller kunne ikke tro sine egne ører.

Med lige knap 11 minutter tilbage af onsdagens VM-gruppekamp mod Brasilien blev hun udpeget af landstræner Klavs Bruun Jørgensen til at tage et straffekast.

»Jeg kiggede på Klavs og tænkte 'sig et andet navn'. Jeg sked nærmest i bukserne,« sagde Fie Woller efter kampen til TV 2 Sport.

Her kan du læse, hvordan BTs udsendte håndboldreporter vurderede de danske spilleres indsats i sejren over Brasilien

Tidligere i kampen havde den faste skytte, Stine Jørgensen, misbrugt et straffekast, så nu skulle der et nyt navn til.

Fie Woller.

Selv om venstrefløjen ikke er vant til at tage straffekast.

På det tidspunkt i den tætte kamp stod der 18-17 til Danmark.

Fie Woller udnyttede straffekastet og øgede til 19-17 – og Danmark endte med at vinde med lige præcis et tomålsforspring: 22-20.

»For mig handler det om ikke at tænke så meget. Jeg skal bare lige kigge på keeperen og så bare skyde. Det er heller ikke noget, jeg træner i klubben. Jeg ved ikke, hvor Klavs har fået idéen fra, at jeg skal skyde, men det er dejligt,« sagde Fie Woller.

Med den danske sejr er pladsen i ottendedelsfinalerne nu hjemme til det danske landshold.

Og på trods af det brændte straffekast, der gav Fie Woller chancen, var der i øvrigt store roser fra landstræner Klavs Bruun Jørgensen til Stine Jørgensen. Hun blev dansk topscorer med ni mål.

»Jeg vil ikke sige, at jeg forventede det, men det er det, jeg ved, Stine kan. Det er det, jeg har rost hende så forbandet mange gange for, så det næsten bliver pinligt i forhold til hendes anførerrolle. Hun skal slæbe meget, og det gør hun på flotteste vis. Hun har også fået et monsterkram, fordi jeg er dybt imponeret over den energi, hun viser forsvarsmæssigt og i angrebet. Jeg ved, at selvom hun brænder et par stykker, fortsætter hun med at gå på kassen,« sagde landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark mangler nu kun at møde Rusland i det indledende gruppespil.