FC Midtjylland førte samlet lige efter pausen, men tabte samlet til HC Vardar i Champions League-kvartfinalen.

Skopje. Kvartfinalen blev endestationen for FC Midtjyllands håndboldkvinder i Champions League.

Men det danske hold leverede en stærk præstation i Makedonien, inden exittet var en realitet mod HC Vardar.

FC Midtjylland tabte lørdagens returkamp med 24-26, og dermed kom det samlede nederlag til at lyde på 50-54.

Efter nederlag på 26-28 i den første kamp hjemme skulle FCM levere et resultat af de helt store for at bane sig vej til Final 4-stævnet, men midtjyderne havde troen på det.

Holdene fulgtes ad i første halvleg, som sluttede 12-11 til FC Midtjylland.

Da midtjyderne i starten af anden halvleg bragte sig foran 15-12, var de endda foran samlet for første gang i returkampen.

Men det vækkede makedonerne, som med fire scoringer i træk kom foran 16-15.

Derfra var det danske hold aldrig helt tæt på miraklet. Makedonerne fik kontrol over slutfasen, og det lignede en afgørelse, da hjemmeholdet kom i front med 25-21 med godt seks minutter tilbage.

Men midtjyderne nægtede at opgive. Holdet udnyttede en makedonsk udvisning til at reducere til 24-25 med lidt mere end tre minutter tilbage, men nærmere kom holdet dog ikke.

Stine Jørgensen blev dansk topscorer med seks mål foran de omkring 3000 tilskuere i Makedonien. Veronica Kristiansen og Sabine Pedersen nettede begge fem gange.