FC Midtjyllands håndboldkvinder spillede sig søndag eftermiddag i Final-4 i Champions League efter en hjemmesejr over tyske Thüringer HC på 26-20.

Der var jubel og masser af krammere, da slutfløjtet i kampen mellem FC Midtjylland og Thüringer HC lød. For sejren betød, at hunulvene fra Midtjylland har kvalificeret sig til den prestigefyldte Final 4 i kvindernes Champions League.

Godt nok har begge hold syv point, men FC Midtjylland er bedre indbyrdes, da de på udebane kun tabte 26-24.

Det er første gang i fire sæsoner at et dansk kvindehold når semifinalen i Champions League.

De to hold fulgtes pænt ad i første halvleg inden FCM trak fra med nogle hurtige kontrascoringer til pausestillingen 15-10.

Det flotte spil fortsatte efter pausen, hvor FCM lynhurtigt fik bragt sig foran med otte mål. Men den solide føring fik midtjyderne til at slappe af, og Thüringer HC åd sig langsomt tilbage i kampen.

Et stærkt forsvar i slutningen af kampen fik dog sat en stopper for tyskerne, og FCM vandt en sikker sejr på 26-20.