Team Esbjerg, Nykøbing Falster, Herning-Ikast og Silkeborg-Voel vandt onsdagens pokalkampe.

Hadsten. De forsvarende pokalmestre fra Team Esbjerg er videre til kvartfinalerne i Santander Cup.

Torsdag aften slog træner Jesper Jensens Esbjerg-hold på udebane Hadsten fra 1. division med 37-16.

Spændingen blev allerede aflivet i første halvleg, hvor de vestjyske gæster opbyggede en føring på 20-7.

Nykøbing Falster, Herning-Ikast og Silkeborg-Voel spillede sig også videre i pokalturneringen med sejre onsdag aften.

Nykøbing Falster vandt 26-21 i Skanderborg, mens Herning-Ikast - det tidligere FC Midtjylland - hentede en sejr på 20-17 over Ajax i København.

Størst besvær med at kæmpe sig videre havde Silkeborg-Voel, der efter to gange forlænget spilletid slog Aarhus United. Efter 60 minutter var stillingen 24-24. I sidste ende tog Silkeborg-Voel en sejr på 31-29.

I sidste uge spillede Randers HK sig i kvartfinalen med en sejr over Roskilde.

Der mangler endnu at blive spillet tre ottendedelsfinaler.