Den tidligere træner for det danske herrelandshold i håndbold Gudmundur Gudmundsson har fundet sig et nyt job, efter han for en lille måned siden stoppede som landstræner.

En skuffende VM-slutrunde i Frankrig, hvor Danmark kun nåede ottendedelsfinalen og røg ud til Ungarn blev den sidste som dansk landstræner for Gudmundur Gudmundsson. Men islændingen nåede kun at gå uden job i en måneds tid, før der nu igen er nyt på jobfronten. Det skriver det islandske medie Visir ifølge TV2 Sport.

Over for det islandske medie fortæller Gudmundur Gudmundsson, at han på mandag skriver under på en kontrakt. Han er dog stadig sparsom med oplysningerne om det nye job.

»Projektet er sportsrelateret, men det må vise sig, hvad det er,« siger Gudmundur Gudmundsson.

Før islændingen gjorde sit indtog på håndboldbænken, arbejdede han i bankverdenen, men det tyder altså ikke på et comeback bag skrivebordet.

I løbet af hans periode som landstræner med Danmark var der mange nedture, men under sommerens OL i Rio opnåede han et af de største danske håndboldresultater, da han sikrede guld til håndboldherrene. I Januar blev det dog til endnu en skuffelse, og siden har Nikolaj Jacobsen taget over som dansk landstræner.

Gudmundur Gudmundsson har tidligere været træner for det islanske landshold og Rhein-Neckar Löwen i den tyske Bundesliga.