TV 2 Sportens Stine Bjerre Jørgensen kommer ikke til at dække kæresten - den danske landsholdsspiller Casper U. Mortensen - og Danmarks kampe under EM i Polen.
TV 2 Sportens Stine Bjerre Jørgensen kommer ikke til at dække kæresten - den danske landsholdsspiller Casper U. Mortensen - og Danmarks kampe under EM i Polen.

TV 2-værten Stine Bjerre Jørgensen holdes igen væk fra kæresten Casper U. Mortensen under dækningen af EM i håndbold.

TV 2 Sporten har valgt, at hun skal være vært for alle andre kampe end Danmarks ved EM.

»Vi kommer til at have to studier og to værter ved EM. Morten Ankerdal har værtsrollen ved Danmarks kampe, mens Stine Bjerre Jørgensen tager sig af alle de andre EM-kampe,« siger TV 2 Sportens håndboldredaktør, Dan Philipsen, til BT Sporten.

tv2tv2

Dermed holdes TV 2-journalisten adskilt fra kæresten Casper U. Mortensen, der spiller for Danmark under EM-slutrunden. Ved de sidste to slutrunder har Stine Bjerre Jørgensen ellers fået lov til at dække Danmarks landshold - uden dog at stå for interviews af kæresten. Men det er slut nu.

TV 2 Sportens håndboldredaktør, Dan Philipsen, afviser, at ændringen har noget at gøre med Stine Bjerre Jørgensens forhold til Casper U. Mortensen.

»Det drejer sig udelukkende om, at vi har to studier ved EM og skal bruge to gode værter. Morten Ankerdal kommer til at være i Gdansk, Wroclaw og Krakow, mens Stine Bjerre Jørgensen befinder sig i Krakow til og med mellemrunden. Man kan ikke være to steder på en gang, og det er grunden. Så der er ingen relation,« siger Dan Philipsen til BT Sporten.

stinebjerre

Ved tidligere håndboldslutrunder har Stine Bjerre Jørgensen haft skiftende roller under Danmarks kampe. Ved VM i Spanien i 2013 var hun slet ikke med som reporter netop på grund af hendes forhold til Casper U. Mortensen. Dengang sagde TV 2’s sportchef, Frederik Lauesen, følgende:

»Jeg har vurderet, at, i og med hendes (Stine Bjerre Jørgensen, red.) opgaver til slutrunderne er at interviewe Ulrik Wilbek og spillerne lige efter kampen, det så vil være upassende. Ikke at jeg tror, at hun ikke vil klare opgaven fint, men jeg vil være bange for, at nogle vil kunne skyde hende nogle interesser i skoene, som hverken vil være godt for hendes eller TV 2's troværdighed.«

tv2tv2

Siden skiftede TV 2 Sporten kurs, og lod som tidligere nævnt Stine Bjerre Jørgensen være med ved både EM i Danmark i 2014 og VM i Qatar i 2015 under den forudsætning, at andre tog over, hvis Casper U. Mortensen skulle interviewes.

TV 2 Sportens håndboldredaktør, Dan Philipsen, begrunder valget af Morten Ankerdal som vært ved Danmarks kampe ved at pointere, at han har været studievært ved Danmarks kampe under samtlige slutrunder siden 2007.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.