Danmark besejrede Norge med 34-30 i en kamp, hvor det danske angrebsspil igen var en stor opmuntring.

Rouen: Det danske håndboldlandshold nærmer sig EM-formen, en uge før det går løs i Polen.

Lørdag blev det til en ny Golden League-sejr, da Norge blev besejret med 34-30 i Frankrig, og landstræner Gudmundur Gudmundsson kan glæde sig over, at langt de fleste af spillerne viser fin form.

Danskerne demonstrerede lige som i mødet med Qatar i torsdags, at angrebsspillet har høj EM-klasse, mens det kniber mere i forsvaret, hvor langtidsskadede René Toft Hansen er savnet.

Det gav især i kampens indledning en sand målfest, hvor boldene fløj om ørerne på de to målmænd, som ikke fik meget hjælp af forsvarerne.

Efter et kvarter var der allerede scoret 18 mål, men den danske defensiv fik efterhånden mere styr på et velspillende norsk landshold, der er i klar fremgang.

I den anden ende af banen viste Rasmus Lauge igen, at han kan blive en af Danmarks store EM-profiler.

Playmakeren fra Flensburg-Handewitt er hurtigere på fødderne og bedre skydende end længe, og han er en drivkraft i det kvikke danske angrebsspil.

Positivt for Gudmundur Gudmundsson er det også, at Hans Lindberg fik gang i målscoringen i den halvleg, han fik på højre fløj.

Og urutinerede Kevin Møller, der spillede 60 minutter i målet, fik bedre fat, efterhånden som kampen skred frem.

Mens nordmændene bed flot fra sig før pausen, var der ikke for alvor spænding om udfaldet i anden halvleg.

Danskerne udbyggede hurtigt pauseføringen på 17-15 og var snart fem mål foran, og det var for stort et hul at lukke for det norske mandskab.

Dermed er Danmark noteret for to sejre i to kampe i Golden League. Danskerne lukker turneringen med kampen mod værtsnationen, Frankrig, søndag.