Foto: LLUIS GENE

Anders Eggert har søndag morgen forladt den danske landsholdslejr i Paris. Venstrefløjen er taget tilbage til Danmark for at blive skannet i den læg, der bliver ved med at volde Eggert problemer.

- Forud for kampen mod Norge valgte vi at teste, hvordan Anders Eggert reagerede oven på de behandlinger, han har fået for sin svært tilgængelige lægskade, og da det ikke faldt positivt ud, blev han sendt hjem på spillerhotellet til yderligere behandling. Sent lørdag aften traf vi så den beslutning at sende Anders hjem til Danmark for at blive MR-skannet, og hvad der videre skal ske, afhænger fuldstændig af udfaldet af skanningen, forklarer landstræner Ulrik Wilbek om situationen.

- Det er umuligt at sige noget om Anders’ EM-muligheder på nuværende tidspunkt, så vi væbner os med tålmodighed og venter på udfaldet af undersøgelserne, fortsætter Ulrik Wilbek.

Planen er, at Anders Eggert igen støder til EM-truppen, når de danske håndboldherrer onsdag returnerer til Danmark. Resten af programmet i Golden League byder på kamp mod Frankrigs værter søndag eftermiddag, mens Qatar venter i Le Mans tirsdag aften.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.