Anders Eggert er spilleklar igen, og Ulrik Wilbek overvejer at hive ham ind i truppen igen.
Anders Eggert er spilleklar igen, og Ulrik Wilbek overvejer at hive ham ind i truppen igen. Foto: Claus Fisker

Ulrik Wilbek er klar til at lave sin første udskiftning i EM-truppen. Den danske landstræner afslører, at Anders Eggert er ved at være ovenpå igen efter, at han blev skadet kort før EM, og at den lynhurtige venstre fløj står foran at blive hevet ind i varmen påny i mellemrunden. Danmark spiller sin første mellemrunde-kamp lørdag aften, hvor modstanderen formentlig hedder Spanien.

- Jeg vil sige det på den måde, at der er en rigtig god chance for, at Anders Eggert kommer med til kampen mod Spanien, hvis det bliver den, siger Wilbek til TV2.

emhåndbold2014


Både Anders Eggert og playmakeren Rasmus Lauge er blevet siet fra inden EM på grund af skader, men Wilbek har hele tiden holdt døren åben for, at de ville komme ind i truppen igen, når de blev klar. Det betyder til gengæld, at mindst en af de spillere, som hidtil har været med og gjort det godt, får sorteper og ryger ud inden mellemrunden.

- Jeg synes, vi har to fantastiske spillere siddende udenfor, vi har 16 fantastiske, der spiller. Igen her må jeg sige, det handler om, hvem der rammer, og man skal selvfølgelig ikke skifte alt for tidligt, Hvis du får 2-3 skader, er det uheldigt, at du har brugt dine udskiftninger, siger Ulrik Wilbek.

Wilbek må maksimalt skifte ud i truppen tre gange.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.