Står du med en uønsket EM-billet til mellemrunden i hånden, er der godt nyt.

EM-arrangørerne har tidligere fortalt til B.T., at man ikke må sælge sine billetter videre til andre, men efter flere parter har undersøgt sagen nærmere, viser det sig, at det ikke er mod gældende lov at gøre netop det.

'Så længe man overholder gældende lov, der siger, at billetter ikke må udbydes eller videresælges til et højere beløb, end de oprindelig er erhvervet for, medmindre der foreligger en aftale med arrangøren, skulle der ikke være noget til hinder for, at man kan afhænde sine billetter til anden side,' lyder det i en pressemeddelelse fra DHF.

Den udtalelse bakkes op af Frank Ström, der står for billetsalget til Malmö Arena.

»Så vidt jeg ved, skulle der ikke være en hindring for det. Mit mål er at fylde arenaen med håndboldglade fans, så jeg havde håbet på, at Danmark ville komme videre til mellemrunden, for der har virkelig været stor efterspørgsel fra dansk side,« siger Frank Ström, der dog også fortæller, at man fra svensk side ikke vil gøre noget for at oprette fora, hvor folk sikkert kan sælge og bytte billetter.

»Vi gør ikke noget, det må være op til folk selv,« siger Frank Ström.

Sally O. Jacobsen, der er formand for landsholdets fanklub 'Fans to Fighters', fortæller, at fanklubben vil gøre deres for at hjælpe danskere med at komme af med deres billetter.

Det gøres via deres Facebook-gruppe, hvor 'Fans to Fighters' har lavet en tråd, hvori danskere kan melde ind med deres billetter samt pris.

»Vi er i kontakt med fanklubber fra de andre lande, og vi har et særligt godt forhold til de svenske fans. Det, vi gør, er at bede deres medlemmer, som ønsker en billet, om at se på vores opslag inde på Facebook,« siger Sally O. Jacobsen og fortsætter:

»Vi holder løbende øje med de profiler, der stiller billetter til rådighed, og sørger for, at der ikke bliver snydt og taget overpris.«

Opslaget på 'Fans to Fighters' Facebook-side kommer efter, at Sally O. Jacobsen har modtaget op mod 500 henvendelser fra danske fans, der ønsker at sælge deres billetter.

Der er desuden mange danskere, der sælger deres billetter via Den Blå Avis. Expressen skrev i oktober, at cirka 80 procent af billetterne til Danmarks gruppe- og mellemrundekampe i Malmø var solgt til danskere. På daværende tidspunkt var cirka 90 procent af billetterne solgt i arenaen med plads til 15.500 tilskuere.