Kristina Kristiansen fandt sammen med Nathalie Hagman i Herning-hallen efter VM-ottendedelsfinalen.
Kristina Kristiansen fandt sammen med Nathalie Hagman i Herning-hallen efter VM-ottendedelsfinalen. Foto: Henning Bagger

De sad dér og krammede ved VM-slutrunden tilbage i december, danske Kristina ’Mulle Kristiansen og svenske Nathalie Hagman.

Men om de rent faktisk var kærester har de ikke villet bekræfte siden. Indtil nu.

For nu fortæller Nathalie Hagman til svenske Aftonbladet.se, at hun faktisk er i et forhold til sin kommende danske holdkammerat.

Den svenske spiller tager udgangspunkt i dét billede fra VM-slutrunden i Danmark, hvor Kristina Kristiansen uddelte en trøstende krammer efter den danske sejr over Sverige i ottendeldelsfinalen.

fsdwerwer

»Jeg er glad for, at jeg havde hende dér, men jeg synes, at der blev gjort meget ud af det. Men der findes en sandhed i det, der blev skrevet. Vi er vel et par,«siger Nathalia Hagman til Aftonbladet.se:

»Jeg holder rigtigt meget af hende.«

Kristina Kristiansen trøster Sveriges Nathalie Hagman.

Det var dog ikke til at se i VM-dysten, hvor de to gik til hinanden i kampen.

»Sådan har det været, hver gang vi har mødt hinanden. Men når kampen først er i gang, så er det ikke noget, jeg tænker på. Så er det lige meget, hvem der står på den anden side,« siger Nathalie Hagman.

I øjeblikket spiller svenskeren i Team Tvis Holstebro, mens Kristina Kristiansen spiller i NFH Nykøbing Falster Håndbold. Til sommer bliver de dog forenet i sidstenævnte klub.

Split

»Det var ikke afgørende, at hun spiller dér, men det er klart, at det er positivt,« siger Nathalie Hagman.

Indtil da må de ’nøjes’ med også at danne parløb i toppen af den danske ligas topscorerliga. Her har Kristina Kristiansen scoret 152 mål, mens Nathalie Hagman har lavet 145 mål.

»Den titel snupper hun nok,« siger Nathalie Hagman.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.